Troels Weis-Fogh
Kan helt ærlig si at dette er en mann som faktisk tok meg og mine psykiske problemer på alvor. Liker det at han ikke skriver ut resepter så lett men at han heller vil at du skal komme til samtaler for å få snakket om tingene som plager deg. Han er en kjekk og god lege, og ikke minst en som virkelig tar deg på alvor.
Bra lege og sympatisk person! Tar imot meg med et hei og välkommen, et smil og et fast handslag! Jeg blir lyttet til og tatt på alvor! Vil på det varmeste anbefale han som fastlege. Det kjenns veldig tryggt!
Troels er nøye, tar tak i din problematikk og henviser deg deg videre til spesialist om det trengs. Føler at min helse er i trygge hender der, og at den følges riktig opp. Han tar seg tid om det er noe som trengs og bruke tid på så da blir du ikke kastet ut etter 10 min.
Selvfølgelig kan han som alle leger og mennesker bli stresset, men det veies opp for.
Lett å få kontakt med, lyttende og viser interesse for din fremstilling av problemene.
Han gjør vurderinger ut fra sine kunnskaper om ditt sykdomsbilde.
Veldig nøye og eminent lege. Jeg følte meg rask trygg på at han faktisk brydde seg og og lyttet til meg. Han gjør nøye undersøkelser før han gir sine meninger. Jeg oppfatter han som en ærlig og seriøs lege. Den beste jeg har vært borti.
Kvinne, 28