Beraki Woldeselasse Ghezai
Det er stort sett alltid lang ventetid, minst en halvtime etter oppsatt time.
Legen synes ikke å være oppdatert på nyere praksis, spesielt i forbindelse med svangerskap.
Han lytter og gir god veiledning. Sender meg raskt videre hvis han er usikker. Alltid smilende, lun og imøtekommende. Her har de fleste av oss noe å lære. :)
Ghezai var fastlegen min i nesten seks år. Jeg gikk til ham stort sett for én type problem, og opplevde at han ga den servicen og behandlingen som man kan forvente. Han hadde de riktige rådene, selv om han kanskje virket litt distansert og ikke var så opptatt av oppfølging. Men det skal sies at jeg stort sett var ute etter å få en resept eller en sykemelding e.l., og kanskje ikke var interessert i oppfølging utover det.
En lyttende og dyktig lege. Flink til å ta ekstra prøver om han ikke er 100% sikker. Super på oppfølging.
Beraki er en veldig bra lege. Han har veldig godt barnetekke, bruker god tid på konsultasjonene og hører på hva du har å si uten å avbryte eller se på klokka. Han henviser videre hvis han er i den minste tvil. Anbefales på det varmeste!!!!!