Pål Ketil Hjorthol
Legen er hyggelig og har en god innsikt i mye..
Han er også positivt effektiv. Men opplevde en skuffende rask vending som ble gjort i en viktig sak. Den gjorde at jeg ble så skuffet og så lei meg som pasient…
Beste fastlegen jeg har hatt. Han lytter, han undersøker og han henviser videre hvis det er nødvendig. Nå sist ringte han meg opp dagen etter konsultasjon for å høre hvordan det gikk med meg. Føler seg ivaretatt.
Blir godt ivaretatt både av han og damene på laboratoriet.
Jeg var for første gang hos Pål Hjorthol, og opplevde konsultasjonen som meget bra. Han tok meg på alvor, og undersøkte grundig, samt ga meg gode råd. Jeg følte viktigst av alt at jeg var hos en trygg og flink lege som gjorde sitt beste for å hjelpe meg. Det føles godt å vite at vi har så flinke leger!
Føler ting går for fort i svingene på time. For tredje gang er ikke "min sak" oppfølt... dårlig! Håper ikke så mange andre opplever det samme.
Har hatt Pål som lege siden han startet praksis på Lillehammer. Jeg har hatt en del problemer med helsa de siste årene, og har alltid fått god hjelp. Flink til å henvise videre hvis det er tvil om diagnose. En honnør også til de andre ansatte på Toppen Legesenter.