Terje Thorkildsen Rambøl
Har bare gode erfaringer med denne legen. Han er sympatisk, oppmerksom og følger godt opp meg som pasient.
Har hatt 5-6 leger i min tid, og fått erfare både gode, middels og dårlige leger. Terje Rambøl er dyktig. Lytter og er forståelsefull, samtidig som han har god kompetanse. Ikke minst er han ærlig der han ikke er like god som en ekspert.
Er like misfornøyd hver gang jeg er hos han. Han er kald og bryr seg ikke om pasientene sine. Føler han ikke gjør noe for å hjelpe meg og dette gjentatte ganger
Har alltid tid, lytter og ser oss som pasienter. (mor og barn) Forståelsesfull og følger opp. Søker råd/ekspertise andre steder der dette er nødvendig. Veldig fornøyd.
Når pasienten vet hva som feiler seg, ok "mekaniker". Kan bli bedre til å forstå at pasienten evner å ha erfaring om seg. Bør henvise videre, enklere. Send kopi av spesialist-/sykehus - vurdering, uoppfordret til pasienten! Snakk MED pasienten. Glem proporsjonsforskjellen. Kanskje også pasienten har verdifull kunnskap ? Vær tydelig på din konklusjon av konsultasjonens undersøkelse ! Spør om pasienten har forstått resultatet !