Martin Lynggaard Germann
Jeg fikk automatisk Martin som fastlege etter at fastlegen min sluttet. Etter 1.5 år med ham som lege har jeg kun møtt ham to ganger til tross for å ha vært hos legen mange ganger. Øya legesenter har kastet meg rundt og jeg har fått ny lege hver gang jeg har vært der, noe som har gjort oppfølging vanskelig og gjort at de ikke har fulgt opp viktige prøvesvar (måtte selv etterspørre etter 5mnd uten svar).
De gangene jeg møtte Martin opplevde jeg ham som lite interessert. Han tok hverken psykisk-helse eller kvinnehelse-problemer særlig seriøst (Jente 25).
Følte meg ikke sett. Dro fra kontoret med en fortvilelse over å hå fått en ny lege som ikke er interessert i å se meg, men som kun vil ha ryggen klar og følge boka.
Opplevde ikke at fastlegen hverken forstod eller lyttet til hva jeg sa når jeg ønsket hjelp med problemer relatert til psykisk helse. Avfeide de fleste forslag på løsninger og hjelp. Følte meg hverken sett eller hørt, og endte opp med å dra derfra med tårer i øynene.
Er så fornøyd med Martin! Takknemlig for at jeg får ha han som fastlege👍 På grunn av en kompleks helsehistorie er jeg nødt til å møte fastlege ofte. Det er ikke problematisk for Martin. Han er der for meg! Jeg er også veldig fornøyd med Toppen legesenter. Velorganisert!
Behandler anbefales ikke på grunn av manglende evne til å lytte og vise innlevelse og empati for pasitenten.