Christian Nyquist
Jeg liker denne legen veldig godt. Hyggelig, imøtekommende, veldig flink med små barn. Virker trygg og dyktig. Gir også raske og utfyllende svar på e-konsultasjon.
Måtte dessverre bytte til en som er nærmere der jeg bor, ellers hadde jeg absolutt fortsatt hos Christian Nyquist!
Tar seg tid og stiller spørsmål. Får en følelse av at han vil deg vel. Han er ellers profesjonell og trygg og har kartlagt meget god gynekolog og jordmor som jeg vil fortsette å ha kontakt med videre i prosessen.
Veldig god service. Siste gang jeg var der for en legeerklæring i forbindelse med fornyelse av førerkortet, kom jeg inn samme dag som jeg tok kontakt og det var til og med etter stengetid...
Svært dårlig tilgjengelighet. Idag har jeg forsøkt å komme i kontakt 2 ganger på telefon og i tillegg på det nye systemet "pasientsky.no", uten å lykkes. Her er det stort forbedringspotensial. Dette har ført til at jeg bytter fastlege... Dette hadde jeg ikke gjort om han var mer tilgjengelig.
Flott lege som tar seg tid og lytter til meg som pasient og jeg har blitt forstått og blir rett behandlet
Som andre har beskrevet, humørsyk og om du ikke er fornøyd og er menneskelig irritert (uten å være frekk), viser da at han bryr seg mest om å få respekt selv om han ikke fortjener det.
Oppriktig interresert i å hjelpe, gjør en god jobb når det først er mulig, men stygt redd for at han er mer selvhøytidelig. Anbefaler ikke for sårbare mennesker da jeg ikke synes å bli møtt med forståelse ved psykiske plager.