Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Høvik Legesenter DA
Dyktig, kunnskapsrik og en sterk støtte
Lege: Christian Nyquist SkrevetJeg har hatt Christian som fastlege nå i flere år. Han er faglig dyktig, genuint interessert i pasienten og er tilgjengelig når jeg trenger det. Jeg har en meget alvorlig diagnose med flere komplikasjoner og Christian har gitt meg uvurderlig god støtte og hjelp til å håndtere en rekke vanskelige utfordringer. Følelsen av å ha en så god person i ryggen har vært avgjørende for min overlevelse. Sterke ord, men det er slik det er! Uendelig takknemlig for å ha han som min fastlege.
Profesjonell, men ikke empatisk
Lege: Ingvild Stokke Ringen SkrevetMeget profesjonell i faget sitt og hjelpsom med henvisning til andre instanser, men oppleves som skeptisk til det du ønsker å snakke om. Lytter selektivt og det blir derfor vanskelig å dele og komme i dialog raskt om problemet. Jeg gleder meg sjelden til legebesøk og dessverre gjør ikke Ringen det lettere. Visittene blir anstrengt.
Ansvarlig og løsningsorientert
Lege: Christian Nyquist SkrevetViser genuin forståelse for pasient og og problemer, har fokus på gode praktiske og realistiske løsninger/ behandlingsalternativer. Fin balanse mellom å lytte til pasientens behov og forventninger og det å sette grenser både som profesjonell fagmann/lege og det mandatet og handlingsrommet han har fra det offentlige, og han forklarer vurderingen veldig godt. Han virker ikke som en lege som lett sender en brysom pasient til andre spesialister bare for å bli kvitt et problem på kort sikt. Men tar seg tid når temaet/forholdet krever det. En god lytter, og jeg er alltid overrasket over hvor mye han husker og hvor kjapt han setter seg inn i en individuell pasients historie med tusenvis av pasienter, selv med journalen som «jukselapp». Føler meg veldig godt ivaretatt. Tillitvekkende og grundig, uten å sette i gang (sannsynligvis) unødvendige tilleggsundersøkelser slik jeg har opplevd gjennom flere tiår som privat forsikret og legesentre som er ivrige på tilleggsfakturering. Jeg er fremdeles privat forsikret og har mulighetene, men startet med fastlege som et «forsøk» hos Høvik legesenter på grunn av kort avstand og blir på grunn av gode erfaringer. Har heller aldri opplevd vanskeligheter med å finne time innen kort tid.
fantastisk
Lege: Ingvild Stokke Ringen SkrevetHun er veldig seriøs og deltakende - stor støttespiller når det er nødvendig !
Streng når det gjelder men altid åpen for nye vurderinger og tanker rundt min personlige situasjon. Har full tiltro til hennes integritet og vilje til å stå på for meg !!
Fordomsfull
Lege: Christian Nyquist SkrevetJeg hadde Christian som lege i flere år, og han er effektiv, og det er lett å få timer raskt.
Men jeg opplevde ham også som fordomsfull og utdatert i spørsmål om seksualitet og legning.