Jan-André Stalsberg-Olsen

Autorisasjon (1996)

Venteliste

59 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Jan-André Stalsberg-Olsen er en av 86 fastleger i Fredrikstad

Siste vurderinger av Jan-André Stalsberg-Olsen

Omsorgsfull

Er så fornøyd med fastlegen min. Føler meg både sett og hørt , og bli tatt på alvor. Han er så morsom og gir klare beskjeder, det liker jeg. Kan veldig mye og er veldig omsorgsfull. Kanskje litt distre til tider he he, men det tåler vi :)

Trygg og flink

Legen tar deg på alvor og henviser videre om han føler han kommer til kort. Fantastisk med barna og er en lege som virker genuint interessert. Humor har han og.

100 % fornøyd

Dette er en lege som du føler har tid til deg og er flink til å sende deg videre . Han gir deg alltid opplysninger om den sykdommen/skaden/lidelsen du kommer for ; hvordan du selv kan bidra til å bli bedre . Du må som regel sitte litt lenge på venterommet , men det er verdt det . Og så må jeg skryte av personalet ellers . Makaløst hyggelige

Den beste legen jeg noen gang har hatt.

Veldig koselig, effektiv og direkte.
Jeg har følelsen av at han faktisk bryr seg om pasientene sine, og at han er glad i jobben sin.

Jeg har aldri fått bedre hjelp, og setter stor pris på å ha han som fastlege.

veldig opp og ned i hvordan han tar deg alvorlig

Er en koselig lege, men det hjelper ikke når han ikke klarer å skrive brev til offentlig etater. Bare klipper og limer inn, så det blir ingen rød tråd i det han skriver. Nav og andre instansen overser disse brev og han lager ekstra arbeid og utgifter for pasienten. Må hele tiden passe på at han faktisk har sendt eller har gjort det han skal. Føler noen ganger at jeg kommer og ikke har fått utrettet noe når jeg går, unntatt betalt. Svarer ikke på hendvendelser fra advokat i viktige saker. Har lite kunnskaper om adhd og andre slike diagnoser, men forhører seg heller ikke om det. Er litt " det skurer og går" tendenser. Noen ganger er han veldig effektiv og gjør det han skal, men å ta pasienten på alvor føler jeg ikke han gjør. Kommer med slengbemerkninger som noen ganger sårer når du er i en sårbar situasjon, uten at det er meningen fra hans side. Det å sitte på venteværelse i opp til 2 timer etter at du skulle vært inne til avtalt time holder heller ikke. Må lære klokka og avtaler, få heller færre pasienter.