Marianne Hjortdahl
Føles alltid trygt og godt å komme til Marianne - blir alltid tatt imot med et smil, lyttes til, og får alltid god hjelp! Hun tar seg den nødvendige tiden til å lytte og hjelpe, og jeg føler meg alltid godt ivaretatt, uansett om jeg kommer med fysiske eller psykiske plager.
Meget dyktig lege som tar ansvar og følger opp sine pasienter. Hun er faglig oppdatert og bruker både sin egen og andres kompetanse om nødvendig. I tillegg er hun hyggelig og tar seg tid til å lytte. Hos Marianne kan man være trygg på å være i de beste hender.
Jeg har hatt Marianne som lege i 6-7 år, og har vært veldig fornøyd gjennom hele denne tiden. Ved regelmessige kontroller under svangerskap fikk jeg særlig et godt inntrykke av Marianne som omsorgsfull, forståelsesfull og kompetent. Hun fulgte meg gjennom hele svangerskapet og senere også mitt barns første par leveår, og jeg har følt meg godt ivaretatt.
Jeg har måttet bytte fastlege på grunn av flytting og ugrei reisevei, og kommer virkelig til å savne Marianne.
Skaffet meg Marianne som fastlege basert på alle de gode tilbakemeldingene jeg leste her, og kan bare bekrefte alt godt! Hun er dyktig og effektiv, men uten at det oppleves som at pasienten skal raskest mulig ut. Stor bonus at hun også er både hyggelig og morsom :)
Vil fortsette å gå til henne om jeg flytter lengre unna i fremtiden.
Ønsker å bekrefte alt det positive som skrives om Marianne her. Hun er varm,konstruktiv, lyttende og faglig svært dyktig.Og har en fantastisk humor.Har aldri før ledd hos en lege.. midt opp i livets alvor Jeg har heller aldri følt meg så godt ivaretatt av noen lege tidligere. Og jeg har vært mye hos leger over mange år.
Hun er den beste fastlegen jeg har hatt, og jeg har beholdt henne uvhenigig av flytting lengre unna.