Marianne Hjortdahl
Min mann og jeg skiftet dessverre fastlege da hennes adresse var næmere vårt bosted i forbindelse med flytting. Ble svært overrasket da vi fant ut at epikrisene vi leverte ikke var lest da vi var der, og vi hadde begge alvorlige diagnoser siste året... det ble ikke målt blodtrykk heller ved første konsultasjon. Ved bestilling av ny time nå fikk vi bekreftelse om samme dato og tidspunkt noe som vel ble bekreftet feil da kun min mann fikk påminnelsen om time pr.sms i dag
Marianne Hjortdahl er en lege jeg vil anbefale på det sterkeste!
Hun er faglig meget sterk og hun har tid til å lytte og kommer med gode innspill, råd og tar svært gode beslutninger til min behandling til det beste for meg som pasient. Samtidig er hun flink til å virkelig høre på hva jeg kommer med. Hun er en sjelden dyktig lege og medmenneske!
En lege som snakker rett ut, men som også tåler rett ut snakk fra pasient. Her er jeg trygg og får den behandling jeg trenger og det er viktig når man har diagnoser som krever oppfølging.
Denne legen snakker så man forstår hva som blir sagt.
Legen er også veldig direkte og legger ikke en finger i mellom, men gjør dette på en respektfull og god måte. Hvis man et øyeblikk tror at man ikke må gjøre noe selv og at legen og evt andre skal "fikse" alt så har man kommet til feil lege. Her som alle andre steder må man selv legge inn en god egeninnsats for å komme seg "på bena" igjen, og da er denne legen den som hjelper en med det på best mulig måte.
Her møtes man av høy arbeidsmoral samt noe av det viktigste: Sans for humor. Jeg har aldri før ledd meg ut av et legekontor.
Godt tips til alle: "En god latter forlenger livet og et godt liv forlenger latteren." Her får du det!
Dette er en lege som viser stor uvilje til å høre på det pasienten har å si. Hun ignorerer også info sendt fra andre leger/spesialister pasienten går til. Hun baserer sine vurderinger på sine egne personlige holdninger og ikke på medisinsk grunnlag tilpasset hver enkelt pasient.
Ønsker du en lege som lytter,setter seg inn i de problemene du måtte ha,bør du helt klart velge en annen lege.
Har gjort seg opp en mening om hva som er galt med deg før man omtrent har satt foten innenfor. Stiller kun spørsmål som kan bekrefte hennes antagelse og ikke spørsmål som kan sette saken i et bredere lys. Jeg har derfor opplevd meg misforstått og ikke fått tilstrekkelig gehør for hva jeg virkelig opplever at plager meg, og hvis jeg har fått det så har det blitt bagatellisert.