Sverre Thomas Abercrombie
Jeg var hos ham et par ganger, men anbefaler ham ikke hvis du har eller hatt en tøft fortid.
Han lyttet ikke på meg, og han har svært mangel på empati/ tillit
Beste fastlegen jeg har hatt. Klok, empatisk og profesjonell. Lytter til det en har å si og viser forståelse og engasjement for å hjelpe.
En god og empati lege som faktisk ser deg. Sverre bruker god tid og forklarer grundig spørsmål man skal ha. Kan absolutt anbefales! Veldig hyggelige resepsjonister i tillegg.
sverre er flink, men han nye vikaren for han er rett og slett forferdelig å ha med å gjøre... ser på deg som et objekt. lytter ikke til andre spesialister sine råd... Bytter til annen fastlege med en gang.
Kan ikke skryte nok over hvor bra denne legen er! Før jeg byttet til Sverre unngikk jeg legebesøk, og nektet å dra til legen. Da jeg møtte Sverre, endret synspunktet seg og har aldri nølt med å dra til legen igjen.
Sverre tar deg seriøst, og bruker god tid på deg som pasient for å finne ut hva som er galt. Han henviser deg med en gang om nødvendig, og flink med å følge opp. Han har hjulpet meg med kroniske smerter, psykiske og fysiske plager. Han er en lege jeg føler jeg kan ta opp "ubehagelige" komplikasjoner med, og han hjelper gledelig. Er det noe jeg ikke forstår, forklarer han gjerne slik at jeg gjør det.
Har bodd utenbys i over 7 måneder nå, og dessverre må jeg bytte fastlege, noe jeg har dratt ut tiden på. Tror aldri jeg kommer til å finne en så god fastlege noen gang en annen plass.
Kan ikke takke Sverre nok med alt han har hjulpet med!