Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Opus Legesenter AS
Endelig en lege som følger opp!
Lege: Sverre Thomas Abercrombie SkrevetGår ikke så mye til legen, men når jeg er det ønsker jeg veldig hjelp til det som er problemet. Sånn er Sverre! Meget fornøyd!
Engasjert og flink lege
Lege: Kristine Heimvik Gundersen SkrevetKristine er engasjert og positiv, setter seg godt inn i sykdomsbilde, henviser videre hvis det er nødvendig. De gangene jeg har kommet for sent til timen, ringer hun meg.
Kunnskapsrik, løsningsorientert og hjelpsom
Lege: Kirsti Stråtveit Bolsøy SkrevetUten Kirsti som fastlege er jeg usikker på om jeg hadde kommet gjennom en vond og belastende periode med sykdom og følgende konsekvenser. Hun er empatisk og profesjonell på samme tid og jeg får ved hvert besøk følelsen av at hun virkelig bryr seg. Hun er helt topp!
Veldig trygg og god fastlege
Lege: Sverre Thomas Abercrombie SkrevetVeldig imøtekommende, lytter aktivt og veldig behagelig å snakke med.
Viser fantastisk forståelse for sykdomssituasjonen man befinner seg i og tar deg på alvor.
Trygg og proaktiv
Lege: Sverre Thomas Abercrombie SkrevetVeldig fornøyd med Sverre og generelt alle på Opus! Han tar deg seriøst fra første time og er flink til å følge opp. Han er genuint interessert i å hjelpe deg og finne løsning på problemene og plagene man har.