William Anthony Tanaruno
Impolite, non-professional, can be late for 1.5 hour for the appointment, difficult communication, rude behaviour
Sier ikke så mye, men følger, til gjengjeld, opp alle nevnte plager.
Han gir seg ikke, selvom ting ikke blir fullstendig avklart. Han er lyttende og gir gode, velbegrunnete svar.
Vi er kjempeheldige som har ham som fastlege.
Veldig fornøyd!
Eg opplever han som en rolig og hyggelig person.
Han hører på problemstillinger og kommer med gode råd og anbefalinger. Han har også avkreftet noen ting eg var bekymret for at eg hadde siden mange i min familie har det.
Det er lite småprat. Eg er en engestelig person, og blir veldig fort nervøs med nye folk. Det tok ikkje lang tid før eg fikk en veldig trygghet med å gå til en lege som hører godt etter, ikkje er dømmende og som har en rolig væremåte.
Han er veldig stille og gir ikke mye informasjon, føler meg ikke så godt ivaretatt. Opplever også at han ikke stiller forberedt til timen og må ofte gjenta og måtte purre for å få ting gjort.
Sitter igjen med flere spørsmål enn svar etter legetimen.
Positivt at han tar ting på alvor og er villig til å lytte til det du kommer med. Men du må ha alle spørsmål klar, da man ikke får noe tilleggsinformasjon som kunne vært viktig.
William er helt sikkert en dyktig lege, men for min del blir han litt for taus. Det føles litt som å snakke til en vegg. Han kommer generelt med lite informasjon, så man må være flinke til å stille de riktige spørsmålene for å få den informasjonen man trenger.
Et eksempel:
En gang jeg fjernet en føflekk var han på vei å sende meg ut av kontoret med en gang stingene var sydd uten noe mer info. Jeg måtte selv aktivt spørre om når stingene skulle fjernes, om jeg skulle gjøre det selv og om generelt sårstell. Dette er bare et av mange eksempler.
Han stiller også alltid veldig uforberedt til timene. En gang spurte han meg også hvorfor jeg går på allergimedisin. Det burde nesten han vite siden det er han som skriver ut resepten til meg..
Jeg har valgt å bytte lege, og vil ikke anbefale William videre til de jeg kjenner hvertfall.