Katrina Forberg Aasen
Empati, God lytter, Lett å prate med, hyggelig, flink, tar deg på alvor, kommer med gode tips, grundig og detaljert ! Hun er fantastisk! Veldig fornøyd med legen min :)
Dessverre så er det nesten umulig å komme i kontakt med legesenteret. En ventetid på ca 15 minutter hver eneste gang jeg ringer. Og de virker ikke så ivrig på å hjelpe en 2åring med sprukket leppe! (Ble faktisk bedt om å ringe om et par dager!)
Min sønn har byttet til et legekontor som bryr seg om mennesker...
Katrina er den legen jeg har vært mest fornøyd med. Behagelig vesen, tar deg på alvor, ser på deg når du snakker. Var med meg på et par møter med Nav, kom godt forberedt og ga seg ikke før hun fikk svar. Føler meg veldig trygg hos henne.
Hun lytter, forstår og betrygger! Tar deg på alvor! Hun gir seg jammen ikke før hun får svar. Nøler aldri med videre henvisning osv.
Noen blir lege fordi de kan bli det. Katrina Forberg Aasen ble skapt for å være lege! Hun brenner for å hjelpe
Super fornøyd med denne legen.
Super oppfølging og tar deg seriøst.
Gir seg ikke før hun har svar.
God på oppfølging på både nett og under timene.
Går aldri ut derifra som et spørmålstegn.
Kommer aldri til å skifte lege igjen.
Jeg fikk hastetime hos Aasen før jeg hadde flyttet til Melhus og møtte henne på den måten.
Det var ingen tvil om at det var henne jeg skulle bytte til når jeg flyttet.
Her er en lege som er rolig, tar seg tid og som helt og holdent bryr seg om deg.
Hun er for meg kunnskapsrik og gjør sitt ytterste og enda mer for å hjelpe deg.
Hun viser stor forståelse om du er redd, hun lytter og viser omsorg.