Andrea Tambs Berstad
Andra tar seg tid til å høre hva du har å si. Hun tar tester og gir gode, utfyllende tilbakemeldinger på helsenorge. Hele familien bruker henne, og vi er veldig fornøyde alle sammen. Mannen min fikk endelig hjelp med allergien sin etter å ha hatt annen fastlege i alle år.
Har hatt noen konsultasjoner med henne når egen fastlege har vært fraværende. Sitter igjen med følelsen av å ha blitt sett, tatt på alvor og fått veldig god helsehjelp.
Et prakteksempel av en lege. Anbefales på det sterkeste.
Hos Andrea blir du møtt med et stort smil og åpne armer. Hun hører på og hjelper til med det som er problemet samt at hun er veldig forståelsesfull og hyggelig.
Aldri hatt noe problemer her og er veldig fornøyd med min fastlege! :)
Etter å ha hatt fastlegen min fra senteret ble åpnet til en dag da vedkommende gikk av med pensjon var jeg veldig fornøyd med senteret og legen min. Hva nå, tenkte jeg.
Jeg må innrømme jeg var spent på første konsultasjon med ny lege. Og hva sjedde ? - Jo, jeg fikk legen i mitt liv, med humør, forståelse, innlevelse, ivaretakelse og resultatorientering. Føler meg trygg og i gode hender hver gang jeg er på konsultasjon. Tillit skapes gjennom trygghet og ivaretakelse, medmenneskelighet og interesse. Og det har min fastlege i stort monn ! Keep up the good work !
Verden beste lege. Går greit med legetimen. Går greit med kommunikasjon selv om jeg er hørselshemmet.