Bård Asle Jørgensen
Jeg ble ikke møtt på en god måte. Han virket fordomsfull rundt ADHD hos kvinner.
Jeg ønsket å endre medisinering grunnet bivirkninger. Han sa han skulle sende en henvisning og la på: "Ja men alle de som vil bli henvist for å få diagnosen blir som regel avvist". Enda jeg fikk diagnosen for mange år siden. Samtidig spurte han om jeg pratet med noen andre om dette, om det var vanlig å miste matlyst? Så sa jeg at det var da en vanlig bivirkning, men at jeg ikke pratet så mye med andre om dette. Da svarte han "Nei, det er nok sikkert lurt".
Fikk følelsen av å ikke bli trodd eller tatt på alvor.
Opplever ham som en flink lege som lytter til pasienten og prøver å finne ut av problemet. Har hjulpet mye på den korte tiden siden jeg begynte hos ham. En hyggelig kar.
Eneste fastlegen som var ledig da jeg flyttet til Bodø. Noe forbausende, da han er blant en av de bedre fastlegene jeg har hatt over tid.
Kan oppleves litt overlegen i begynnelsen, men det synet forandret seg fort. Ekstremt nøye og stiller grundige spørsmål til symptomer og plager en måtte ha.
En av de få legene som ikke nøler med henvisning eller undersøkelse hvis det er et snev av risiko. Lett å prate med.
Endelig har jeg fått en fastlege som faktisk tar seg tid til å kartlegge problemstillingen og ta det derfra. Jeg føler meg sett og møtt, og det jeg kommer med blir fulgt opp.
Det er også store pluss at det er lett å bestille timer, og at man til og med kan få videokonsultasjoner v. behov.
Takk for rask vurdering og snar henvendelse til sykehus. Ei lita frøken og en løveunge fikk effektiv behandling etter en natt på sykehuset. Vi er takknemlige for å bli tatt på alvor.