Liv Elin Alnæs Vikene
Alltid veldig forsinka. Prater mye om seg selv i stedet for å lytte og hjelpe. Gjør ingen notater fra time til time, og følger ikke opp prøvesvar. Har ikke satt seg inn i min sykdomshistorikk eller journal mht hvilke medisiner jeg har brukt og trenger, og snakker nedlatende til meg som om jeg var et uvitende barn. Blander meg med andre pasienter hun har! Styr unna!
Arrogant og selvhøytidelig. Ikke flink til å lytte, virker mest opptatt av å snakker om seg selv og sin egen fortreffelighet, i tillegg til hvor slitsom jobb det er og hvor lite fritid man har som lege. Har sterke meninger. Snakker mye og lenge om lite.
Laber oppfølging. Ikke flink med barn.
Syntes hun så meg i starten, men hun dannet seg fort feil bilde av meg som pasient. Syns man bør være mer åpen som fastlege og kanskje ikke bare sette folk i bås. Har aldri opplevd lignende fordommer hos andre leger.
Alltid forsinket også.
Snakker mye og gjør lite. Henvisninger videre og prøvesvar blir ikke tatt tak i. Har sterke egne meninger.
Veldig uprofesjonell lege. Fullstendig mangel på empati. Ikke flink med barn. Utrolig negativ opplevelse hos denne legen som jeg aldri har opplevd hverken før eller siden.