Zarina Mahmood-Ul-Hassan
Hos Zarina opplevde jeg å bli tatt på alvor, både ved fysiske og psykiske plager. Jeg har hatt timer hos henne gjentatte ganger og har sjelden måtte oppleve å vente lenge på timen. På kontoret har vi tatt tid til henvendelsen jeg kom for og hun spør alltid om det er noe annet jeg vil ta opp før vi er ferdige med legetimen. Jeg er svært takknemmelig over å ha Zarina som legen min.
Zarina er imøtekommende og tar oss på alvor, følger opp med henvisninger når det er nødvendig. God og lyttende lege, trygg på at våre behov blir ivaretatt.
Engasjert da man var ny pasient, men etter 3. besøk dabbet interessen av. Nå rekker man knapt å sette seg før hun er ferdig. Dette til tross for at sykdomsbildet ikke er avklart eller ferdig behandlet. Dårlig oppfølging av prøvetaking og røntgen. Betaler for konsultasjon, så for prøvetakning, og i tillegg betale for å få et svar. Som må purres opp. Dette opplevde man aldri hos Løvland eller Ohren. Det virker som om M-U-Hassan har kommet i tidsklemma. Forøvrig er hele legekontoret blitt dårlige siste år. Stadig nedetid på tlf. og fungerer verken i pasientsky.no eller hos helfo.no
Første gang jeg møtte henne var det en veldig positiv opplevelse (blid og empatisk)
Men så dabbet det av mer og mer. Hun er alltid forsinket og tar seg ikke tid, heller ikke til den tiden jeg har rett på. Det lille jeg får sagt er stort sett ikke til hjelp i det hele tatt.
Hun spør om hun kan gjøre noe mer før jeg i det hele tatt har fått ordentlig svar på problemene, -og før jeg nesten får sagt noe er hun allerede på vei mot døra.. Veldig trist.
Får følelsen av at hun egentlig bare vil få meg ut så fort som mulig.. Føler meg lite velkommen.
Blir sendt fort til behandling når det er behov for det. Litt dårlig oppfølging med tilbakemelding av prøver og svar. Det må man som oftest drive å purre på for å få svar på men ellers en flink og behagelig lege som det er lett å prate med og tar deg alvorlig.