Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediCo Legesenter
Anbefales ikke !
Lege: Zarina Mahmood-Ul-Hassan SkrevetHatt Zarina som lege etter hun overtok etter [navn fjernet av moderator]. Hun har alltid vært hyggelig når jeg kommer til henne. Men ting er ikke på stell, henvisninger blir ikke sendt som de skal, blir glemt osv. har sagt flere ganger at hun ikke kan henvise i tilfeller hvor jeg vet at hun som lege skal henvise. Hun har da bedt meg ta det privat. Noe som er svindyrt ! Opplever at hun har alt for mange pasienter, tar lettvinte veier for å få mindre jobb. Har satt meg på venteliste nå til annen lege hos medico. Selveste medico er jeg fornøyd med. Men anbefaler virkelig ikke denne legen om du vil bli tatt på alvor. Ikke tillit til denne legen.
Beste fastlege
Lege: Nadeem Asjid SkrevetBeste fastlege jeg har hatt. Alltid hyggelig og blid. Tok en blodprøve fredag formiddag. Lørdag ettermiddag fikk jeg resultatet og beskrivelse fra legen.
Faglig god og effektiv
Lege: Zarina Mahmood-Ul-Hassan SkrevetVi har hatt henne som fastlege i familien i 2-3 år er veldig fornøyd. Hun er kunnskapsrik, oppdatert og effektiv. Hun har alltid en løsning.
Hyggelig lege, men..
Lege: Mayuran Nagarajah SkrevetHan er hyggelig og tar seg god tid, lytter og virker interessert. Gir fin kontakt. Har alt for mange på lista si, alltid flere uker til neste ledige time inne på Helsenorge. Dette gjør at jeg ikke oppsøker fastlegen for helsehjelp når jeg trenger det, med mindre problemet er svært akutt. Jeg kommer til å sette meg på venteliste hos en lege med færre på lista i håp om at det er lettere å få time.
Han ser meg
Lege: Fahim Latif SkrevetFor en fantastisk lege Fahim Latif er, han ser meg å mine behov da jeg er syk.
Anbefaler han på det sterkeste.
Flotteste legen jeg har hatt.