Susanne Gotteberg
A sweet, kind, and competent doctor. Finally! She is a mother and as a new mom at the time I met her, I found her to be very sensitive of my needs.
Jeg har vært flere ganger hos Dr. Gotteberg, og hun er alltid hyggelig og konstruktiv, virker oppriktig interessert i meg. Hun er ikke redd for å stille de litt vanskelige spørsmålene, og er flink til å informere om hva hun skriver i journal og hvorfor hun velger den ene elller den andre behandlingen. Hun er nesten aldri forsinket, og det er sjelden å oppleve,
Opplever Susanne Gotteberg som en empatisk og dyktig lege. Tar seg tid, og er en god lytter.
Jeg skriver her fordi jeg synes mye urettferdig har blitt sagt. Jeg opplever denne legen som lyttende og som en lege som absolutt tar deg som pasient på alvor. Hun har ingen problemer med å sjekke om det er noe hun er usikker på. Jeg synes det demonstrerer at hun er en god lege. Jeg opplevde å bli fulgt opp svært godt, mye bedre en jeg har blitt tidligere.
Gikk til henne en periode men måtte bytte pga. flytting, men mitt først inntrykket var ganske godt.
Hun var blid og hyggelig,hun var hjelpsom, lett å prate med og kort ventetid. Hun husket situasjonen min fra gang til gang og spurte hvordan det gikk , ikke alle leger gidder såpass.
Synes hun har fått en del urettmessig negativ omtale.
Jeg fikk i hvert fall et positivt inntrykk av denne legen.