Mohammad Omar Pervez

Autorisasjon (2009)

Venteliste

5 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Lørenskog Legesenter Telefonnummer67 91 15 9067 91 15 ...
Haneborgveien 103 1463 Fjellhamar
Mohammad Omar Pervez er en av 36 fastleger i Lørenskog

Siste vurderinger av Mohammad Omar Pervez

Grundig, imøtekommende, kvikk og korrekt, har tid til å se deg, høre på deg.

Har hatt 7 tunge år hos verdens verste fastlege. Forventet ingen ting annet enn å få lagt frem det jeg lurte på og kunne få svar som jeg forstod, og som hadde informasjon jeg trengte, uten at tiden løp ut, og legen ikke hadde mer tid til å forklare. Hos Pervez opplevde jeg dette og så mye mer "bonus" i timene. Servicemindet, sosialt hyggelig, nøyaktig, passer selv på at vi har gått gjennom alt som var, formulerer seg presist og forståelig, har overskudd til den faglige og den menneskelige delen av en undersøkelse. Klart en fordel at han er ung og dermed ikke "brent" av årevis med krevende pasienter, men i tillegg er han dyktig som lege, og har overskudd til å ta imot det man trenger i timen. Anbefaler derfor denne legen på det absolutte sterkeste!! Gode fastleger vokser ikke på trær, så grip sjangsen dersom du ønsker å bytte til denne legen.

Faglig dyktig og flink til å formidle!

Dr. Pervez er veldig flink til å formidle informasjon til pasieneten sine. Ofte kan mån få en følelse av at legen snakker over hodet på deg, men dette gjør ikke han. Han bryr seg virkelig om pasientene sine og er ikke redd for å sette i gang tiltak der andre leger gjerne vil "vente å se hvordan det går". Man føler seg veldig godt ivaretatt!
I tillegg til dette er han veldig flink med barn. Barnet mitt har tidligere vært lettere skeptisk til leger, men nå er det faktisk et høydepunkt å skal dra til doktorn :)
Eneste å kritisere her, er at de har vansker med å skrive ut giro om du ikke har penger på kontoen akkurat den dagen. De får det gjort, men ikke noe de "normalt" gjør.

Dyktig lege som imøtekommer sine pasienter!

Dr Pervez, er en ung men faglig veldig dyktig lege som er imøtekommende og empatisk.
Veldig fornøyd med å ha han som min fastlege.

Tillitvekkende, tar meg seriøst, ung og dyktig

Alltid imøtekommende, virker oppriktig interessert, men samtidig profesjonell.

Jeg har aldri hatt en bedre lege!

Jeg har vært så heldig og ha Mohammad Omar Pervez som fastlege de siste årene. Han har tid til å lytte, er meget faglig dyktig og han er ikke redd for og komferere med sine medearbeidere dersom han er i tvil. Jeg stoler 100% på den legen. Han gjør altid en god jobb.

Men muligheten til og nå frem til legesenteret er små dersom du ikke har anledning til å stå i telefonkø ca,20/30 min. F.eks. om du oppholder deg i utlandet. Det burde finnes en mulighet pr. E-mail eller Tekstmelding på et mobilnr.