Mohammad Omar Pervez

Autorisasjon (2009)

Venteliste

5 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Lørenskog Legesenter Telefonnummer67 91 15 9067 91 15 ...
Haneborgveien 103 1463 Fjellhamar
Mohammad Omar Pervez er en av 36 fastleger i Lørenskog

Siste vurderinger av Mohammad Omar Pervez

Kunnskapsrik og initiativrik

Omar Pervez har vært verdens beste fastlege. Han tar seg tid til å bemerke seg symptomene og møter bekymringene til sine pasienter med gode svar og henvisninger der det er behov. Virkelig synd at han slutter der vi går nå.

Oppriktig fastlege

Har hatt Omar som fastlege siden 2012. Selv om jeg flyttet til nabokommunen valgte jeg å beholde han, da jeg følte han alltid gjorde sitt beste for å forstå meg som pasient, ta meg på alvor og å utrede hva som var galt. Kan trygt anbefale han til nye brukere nå som han har sluttet på Majorstua.

En meget god fastlege

Har hatt Omar som fastlege siden 2014. Han har fulgt meg fra studier, gjennom utredninger, blodprøver, nedtrapping og seponering av medisiner + mye mer. Er veldig fornøyd med oppfølgingen, og det er sådan synd å miste ham som fastlege nå som han går over til Lørenskog.

Empatisk, lyttende, kunnskapsrik, godt humør. Men det nesten største plusset er hvor raskt man får svar på Pasient Sky. På den måten trenger man ikke å bestille en konsultasjon for å få raske avklaringer eller repeter. Kan være litt lang responstid på telefon, samtidig får man svar på det meste gjennom pasientsky, inkludert timebestilling. Er det en hastetime får man som regel time på dagen, eller dagen etter.

En alle tiders fastlege

Omar har vært super som fastlege. Tillitsfull, pliktoppfyllende, hyggelig, tilgjengelig og flink. Spesielt de to siste superlativene har vært viktige for meg da det er enkelt å komme i kontakt over Pasientsky, samt at jeg har vært 100 % trygg på at Omar kan faget. Jeg må dessverre bytte fastlege nå ettersom vi har flyttet - vurderte lenge å beholde Omar og heller pendle til han ved behov.

FANTASTISK LEGE BESTE AV BESTE

En ting å si beste av beste legen Mohammad O. Parvez

Rett på sak. Svarer på henvendelser
Veldig raskt ++++