Abdul Noor Qadir
Legen er villig til å bli kjent med deg som menneske. Kjempe flott lege lytter til deg. Følger deg opp. Bryr seg om pasienten.
Hyggelig person, godt humør og imøtekommende - men opplever han som uproffesjonell og surrete.
Ofte lang ventetid (45-60 min!).
Uorganisert.
Jeg må gjennom hele timen minne han på hvilke punkter vi skulle igjennom, da han stadig glemmer dette. Føler jeg selv må passe på at ting blir gjort.
Er også flere ganger han har glemt å forberede ting til timen, slik at jeg må komme på en ny time, noe som er både irriterende og kostbart.
Raus med prøvetaking og div. "goder", men føler ikke jeg blir ivaretatt på en trygg måte.
En fastlege som gjør mer enn man forventer. Han er oppriktig interessert i sine pasienter, og finner løsninger. Man merker at han ønsker det beste for sin pasient.
Dr. Noor er en eksepsjonell lege, med mye kunnskap og ekte engasjement! Han er tydelig og opptatt av det hele menneske og bruker tid på både å se og lytte til deg som pasient.
Humor har han også!!
Det er den beste legen jeg noensinne har hatt og kan bare anbefale ham på det varmeste!
Sjeldent blitt møtt av en mer lyttende og forståelsesfull lege. Han tar seg tid og er samtidig trygg og forklarende.