Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Aklinikken Lørenskog
Tar pasientene lite seriøst
Lege: Mobina Javaid SkrevetHar forsøkt å få til henvisning til spesialist hos denne legen. Det tok flere måneder før henvisningen ble sendt. Lytter ikke, er uhøflig og behandler pasienter med en ovenfra og ned holdning. Styr unna.
Fornøyd
Lege: Mai Lan Cathrine Tran Nguyen SkrevetJeg er veldig fornøyd med henne. Hun tar meg på alvor og har et helhetlig syn på helse. Jeg har prøvd ut helsevesenet i tre forskjellige land og Cathrine er en av de beste legene jeg har hatt. Tilgjengeligheten kunne, selvfølgelig, bli bedre men det er det eneste. :)
Ikke for deg hvis du
Lege: Mai Lan Cathrine Tran Nguyen SkrevetTrenger time - aldri ledig eller kommer aldri gjennom telefon
Trenger reseptfornyelse - hun tvinger deg på time selv om det er fast medisin.
Trenger svar på pasient sky appen - det får du aldri så ikke prøv en gang
Ellers når du får tak i time 1 gang i året, er hun flink til å henvise videre.
Nedlatende mansplainer
Lege: Abdul Noor Qadir SkrevetEtt møte med legen etter flere henvendelser via vikar. Han var veldig nedlatende og avvisende. De er umulig å få tak i.. Svarer ikke på e-konsultasjoner innenfor rimelig tid. Type resept sendes ikke riktig / uten vedtak. Til og med apotekene er frustrert over alt ekstra arbeid.
Ikke fornøyd!
Lege: Mai Lan Cathrine Tran Nguyen SkrevetA-klinikken er ikke et legekontor jeg anbefaler. Vanskelig å få time og svar på telefon. Vært hos Cathrine siden 2021 frem til 2024. På starten var jeg super fornøyd, men etter ett år fikk jeg aldri time eller svar. Hun har flere ganger glemt sykdomshistorikken min!
Trenger du en lege som følger deg opp er Chatrine ikke noe for deg. Styr unna hele A-klinikken!