Jens Kristian Lind-Larsen
- Allmennmedisin
- Indremedisin
Dr. Lind-Larsen er en veldig trygg, stabil og god fastlege. Hele familien her i hus har han. Følger opp avtaler og er alltid oppmerksom og løsningsorientert enten jeg kommer alene eller med en av barna. 6-åringen sier så fort hun er syk at hun vil at vi skal ringe doktor Jens så hun kan bli frisk(og få sprettballer😆). Veldig fornøyd, har ikke angret et sekund på at vi valgte dr. Lind-Larsen!
Jeg er lei meg for at jeg nå blir nødt til å bytte J. K. L. Larsen for at jeg flyttet nordover. Synd det ikke går an å sende en henvisning til MR for jeg bor i Finnmark. Tusen takk for all den gode hjelpen jeg har fått.
Mvh [Navn fjernet av moderator)
Han er svært dyktig, har bred kompetanse og viser omsorg. Har aldri opplevd, som andre her sier, at han er forutintatt og opptatt av pc-skjermen sin. Han har hjulpet meg med små og store problemer, og jeg har alltid følt at jeg har vært i gode hender.
Den desidert beste legen jeg har hatt!
Ikke noe å klage på etter en del møter. Jobber systematisk. Hadde bedre råd enn spesialisten. Jeg hadde tredje mest populære lege i Sarpsborg ifølge ventelisten, og han er ikke noe dårligere.
Oppfattes som stresset og forutintatt. Virker som han er mere opptatt av pcskjermen og tastaturet enn å få øyekontakt med pasienten.