Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Møllebyen legesenter
Sånn alle fastleger burde være
Lege: Melita Badzar SkrevetHyggelig, imøtekommende, trygg og blid. Man føler seg hørt, trygg og godt ivaretatt. Hører og faktisk lytter til pasienten, og ønsker å faktisk hjelpe og ikke bare få unna jobben fort. Man føler seg så bra etter å ha vært der og man kan endelig senke skuldrene for at man endelig har fått seg en så god lege. Mange blir nok skeptisk fordi hun er ung, men det betyr ingenting, for hun er en superflink lege med hjerte for pasientene sine! Anbefaler hun virkelig.
Udugelig
Lege: Per Martin Sommernes SkrevetHar vært hos Per Martin flere ganger og jeg oppfatter han som meget useriøs. Han gjorde ikke en god jobb og tok meg ikke på alvor. Fikk heller ingen oppfølging noe som var nødvendig i mitt tilfelle. Han var veldig uinteressert i det jeg hadde å si, og hadde veldig knapt med tid med tanke på tiden som var satt av for meg.
Vennlig og kunnskapsrik
Lege: Per Martin Sommernes SkrevetVeldig vennlig og snill, lar deg ikke føle som anonym. Kunnskapsrik og skriver rådene som skal hjelpe deg.
Lite forståelse og veldig uproffesjonell
Lege: Jens Kristian Lind-Larsen SkrevetHar forhåndsbestemte meninger, lite reflektert. Lite engasjert om du ikke ser ting fra samme ståsted som han. Dårlig til å skrive henvisninger. Kan ta seg tid til å snakke og ha dialog noe som forøvrig er bra, men i utgangspunktet er dette kun for å overbevise deg om at han har rett. Etter at jeg fikk en ny lege føler jeg på en stor trygghet og jeg føler meg riktig ivaretatt. Dette er en følelse jeg manglet i mange år hos Jens.
Veldig bra
Lege: Per Martin Sommernes SkrevetHar han som sjømannslege , flink og imøtekommende, løsningsorientert og aldri noe problem med Sommersnes