Jon Steinar Birkeland

Autorisasjon (2013)

Venteliste

207 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Rossabø legesenter Telefonnummer51 20 13 7051 20 13 ...
Spannavegen 152 5535 Haugesund
Jon Steinar Birkeland er en av 34 fastleger i Haugesund

Siste vurderinger av Jon Steinar Birkeland

Veldig dyktig og empatisk lege

Vi har som familie hatt Birkeland som lege i flere år. Kommer raskt inn til time, blir tatt på alvor og får hjelp. Han er en dyktig lege som forklarer godt og tar bekymringer og oss på alvor. Jeg har hatt andre leger før i andre byer, men han er uten tvil den som er best faglig og samtidig best som medmenneske! Kommer aldri til å bytte lege!

Nedlatende

Har vært fornøyd tidligere med denne legen, men når du har store smerter og er engstelig, er han nedlatende og lite empatisk. Sender ikke til videre undersøkelse

Trygg og tålmodig

Har vært min fastlege i 4 år nå, og har vært innom for "alle mulige" problemer/ting jeg sliter med. Alltid like trygg og tålmodig, tar meg alltid på alvor og tar seg god tid (men faktisk sjelden jeg kommer for sent inn til timen).
Er veldig rask til å henvise videre, og leser seg ofte opp på diagnoser mens jeg er til stede (uten at jeg føler han ikke "kan det", han vil bare vise meg og bekrefte det han tenker).

Opplevdes noe nedlatende

Sikkert en dyktig lege, og det er sikkert andre som har bedre opplevelser enn meg. Jeg oppfattet han som noe nedlatende, spesielt når jeg viste tegn til å slite psykisk/følelsesmessig. Også når jeg var i dyp sorg og ønsket sykemelding, noe jeg ikke fikk. Snakket til meg samtidig som han skrev på pcen, opplevdes ikke engasjert. Jeg opplevde stor bedring av mine symptomer når jeg fikk byttet til annen lege.

Tydelig, oppmerksom og tålmodig

Jeg oppfatter Dr Birkeland som respektfull, faglig dyktig og tålmodig. ved bytte til ny lege tok han seg ekstra god tid til å bli kjent og lese Journal for å sette seg inn i i sykdomsbilde. foretrekker leger som behandler pasienten og ikke typen som dytter piller i halsen på deg.