Elin Johanne Hansteen Strøm
Elin er den beste legen jeg har hatt! Hun er imøtekommende, lytter på det jeg sier og er veldig omtenksom. Jeg føler meg sett hos Elin. Hun tar alltid mine vondter og bekymringer på alvor og prøver å hjelpe meg, både psykisk og fysisk. Det er trist at jeg flytter og dermed må bytte fastlege, for til Elin har jeg alltid gledet meg til en ny time, og dermed turt å gå til henne med problemene mine tidlig.
Byttet fastlege til Elin for noen år siden, og det er jeg så glad for. Hun er utrolig hyggelig, empatisk, spør alle nødvendige spørsmål og lar ikke noe "gå forbi". Det virker som hun sitter på mye kunnskap, og det hun eventuelt ikke er så sikker på går hun inn for å finne ut av. Hun spør også om hvordan det går med ting jeg har vært innom med tidligere. Har alltid gruet meg til å gå til legen, det gjør jeg ikke lenger 😊
Beste fastlegen jeg har hatt, hos henne blir man lyttet til og forstått. Samtidig var hun beroligende og forsiktig da jeg tok celleprøve for første gang. Veldig flink og hyggelig lege.
Alltid hyggelig, engasjert og faglig dyktig. Virker som om hun virkelig bryr seg og det settes pris på!
Jeg er utrolig fornøyd med Elin! Hun er dyktig, lytter, og man føler seg tatt på alvor. Hun er også lett å prate med og utrolig hyggelig!