Waleed Ben Saleem
Jeg føler ikke at jeg blir tatt på alvor som pasient da han oppleves som likegyldig. Det hadde vært bedre om han tok seg tid til å lese nøye gjennom min pasientjournal og være løsnignsorientert.
Det er vanskelig å kommunisere med ham.
Kommunikasjon med ham er som regel en negativ opplevelse.
Hadde Haaverstad, så fikk jeg Waleed. Er strålende fornøyd med Waleed. Makan til god service skal man leite lenge etter. Svarer kjapt på meldinger, er direkte (noe jeg digger), alltid blid og imøtekommende. Han er kunnskapsrik og lyttende.
Dyktig og hyggelig lege. Veldig fornøyd med behandlingen som sønnen vår fikk av han. Anbefaler på det sterkeste
Jeg er svært fornøyd med fastlegen min, så fornøyd at jeg velger å ikke finne en ny på nytt bosted. Han er en rolig, flink og hyggelig lege som lytter, og jeg føler meg godt i varetatt.
Fikk automatisk tildelt ny lege, da min kjære fastlege pensjonerte seg. Doktor Waleed viste seg å være en svært hyggelig , flink og pålitelig lege. Har fått time raskt. Fikk tilsendt papirresept på min faste medisin, da jeg var i utlandet. Må si at jeg er veldig fornøyd. Tar seg god tid, både med meg og han som var før meg, men synes ikke det gjør noe når du får en omtenksom lege.