Schouslegene DA

Trondheimsveien 2 0506 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Schouslegene DA

Utrygg

Lege: Nadia Shaukat Skrevet

Tar ekstreme mengder penger for å skrive under på dokumenter(mer enn hos andre leger) prøvde å overbevise meg om at hun ikke kunne skrive under for et helt år sånn at jeg måtte komme tilbakeog betale igjrn. Sen hver gang, selvom jeg setter opp time tidlig på dagen, hun bare sitter på kontoret uten noen pasienter i 20min før hun kommer å henter meg. Og når du kommer.inn gir hun deg 5-10min max før du er ute av døra igjen. Over 300kr per time for 5 min og null hjelp?

Uinteressert

Lege: Waleed Ben Saleem Skrevet

Mitt første møte med denne fastlegen ble dårlig. Han virker ikke interessert i å høre om min fysiske plage, og prøvde påstå at jeg måtte sende journal fra tidligere legekontor fra da jeg bar barn selv om det var urelatert til plagen jeg hadde nå. I tillegg skrev han ikke medisinen på blå resept til tross for at jeg har rett på det. Er helsepersonell selv, og ble overrasket over hvor kald han var, samt inspirert til å aldri bli sånn selv. Gikk rett til helsenorge for å bytte fastlege etter timen.

Raus og trygg

Lege: Waleed Ben Saleem Skrevet

Jeg er skikkelig fornøyd med denne legen. Jeg er kronisk syk, og han stoler alltid på mine vurderinger. Han har alltid lest seg opp på journalen min før jeg kommer, og har gode råd til meg.

8 åringen min har også han som lege. Han er veldig flink med barn! Han snakker bare til henne når vi er der med henne, og lar henne bruke så lang tid hun vil.

Fakturert 250,-

Lege: Nadia Shaukat Skrevet

Kjølig og lite empati. Avtalte på en legetime at jeg trengte e-resept på Malaria tabletter. Jeg fortalte hun på denne legetimen hvor lenge jeg skulle være vekkreist. Hun ønsket allikevel at jeg skulle skrive en melding til hun hvor lenge jeg skulle vært borte slik at hun kunne sjekke det opp. Sendt melding på helsenorge på det samme jeg sa på legetimen, og ble fakturert 250,- ekstra for «e-konsultasjon» for å skrive en melding til Nadia. Hadde ingen e-konsultasjon, men sendte kun en melding på det jeg allerede hadde fortalt. Forsøkte å ringe inn å klage på denne ekstra fakturaen, siden jeg allerede hadde pratet med hun om dette på legetimen jeg allerede var fakturert for.
Hun står på sitt og ville ikke kommentere det.

Kan faget sitt, og har også medmenneskelighet etter min erfaring!

Lege: Waleed Ben Saleem Skrevet

Min opplevelse med denne fastlegen er veldig bra. Følte meg møtt, sett, hørt og ivaretatt etter hva man kan forvente i en slik setting sett fra mitt perspektiv :)