Kine Fredrikke Dyremyhr

Autorisasjon (2012)

Venteliste

59 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Kine Fredrikke Dyremyhr er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Kine Fredrikke Dyremyhr

Tar deg seriøst

Min opplevelse med Kine har vært kjempepositiv. Hun tar seg alltid tid til å snakke med meg, tar meg seriøst og har møtt meg kjempefint når jeg har vanskelige ting å ta opp. Hun er ofte litt forsinket, med det tror jeg er fordi hun faktisk tar seg tid til å snakke med deg. Så lenge jeg bor i Oslo og Kine er fastlege, kommer jeg ikke til å bytte.

Eneste negative er at legesentreret ikke har sentralbord, og du dermed kan stå lenge i kø for å komme gjennom til legen. Men så har de drop-in hvis du har det travelt.

Imøtekommende og trygg.

Kine Dyremyhr er en meget dyktig lege. Hun fremstod svært profesjonell, var imøtekommende, hyggelig og skapte en avslappet stemning. Jeg er svært fornøyd med å ha henne som fastlege og at det var meget enkelt å bestille legetime på internett.

Umulig å få kontakt med

Rodeløkka Legesenter har et latterlig dårlig bestillingssystem. Man ringer til fellesnummeret og blir bedt om å taste nummeret til fastlegen og blir sittende og vente. Lenge. Enda lenger. Enda, enda lenger. Det er flere leger på Rodeløkka Legesenter, men de har ingen sekretærer, ingen tilbakeringingfunksjon. Bare en automatisk telefonsvarer som gir beskjed om at du fortsatt står i kø og plassnummeret.

Beklager, men det er rett og slett ikke bra nok at man må vente på telefonen 30+ minutter for å få kontakt. Har dere ingen respekt for at pasientene deres har andre ting å drive med enn å vente på telefonen latterlig lenge når det finnes enkle løsninger?

Jeg byttet til Rodeløkka da min forrige fastlege gikk av med pensjon da de hadde ledige plasser her, men vil bytte til en annen fastlege så fort som mulig .

Flott lege, umulig å få time.

Jeg valgte doktor Dyremyhr fordi hun hadde masse plass på listen.
Hun er fantastisk hyggelig og profesjonell men har valgt helt feil legekontor. De har ikke resepsjon så jeg må vente til hun får ledig tid mellom visittene og når jeg har vært innom og tatt tester har labaratoriet sett helsefarlig ut med bioavfallet så overfylt at det lå på gulvet i tillegg. Håper hun får seg ett bedre kontor da hadde hun vært perfekt.

Anbefales

Den beste legen jeg har hatt! Punktlig, forståelsefull, empatisk og proff. Sender henvisninger raskt og følger opp. Bruker god tid på meg hver gang. Har aldri følt at hun har stresset med å bli ferdig med timen, slik jeg har opplevd hos mange andre leger. Kort ventetid på venterommet. Har aldri opplevd kø til laboratoriet. Eneste minus er at legesenteret ikke har resepsjonist. Alt i alt, Dyremyhr anbefales!