Shruti Prabhu Singh
Blir møtt med en vegg av mistro når jeg prøver å forklare at de ansatte som tar telefonen har sendt meg bort ved et tidligere tilfelle. Jeg blir veldig irritert når legen tydeligvis ønsker å forsvare sine kollegaer fremfor å faktisk ta tak i noe som kan være et alvorlig problem.
Byttet fastlege i fjor, og har blitt så positivt overrasket over Shrudi Prabhu Singh. Hun lytter, er forståelsesfull og tar seg god tid, og er komfortabel å snakke med. Har henne som fastlege selv + til sønnen min. Anbefales!
Hun har vært min lege siden hun begynte på Ensjølegesenter, og har vært dårlig til å diagonsere.Anbefales ikke.
Har egentlig en annen lege ved senteret, men fikk time hos henne med tenåring da fastlegen hadde fri. Svært behagelig, respektfull og kunnskapsrik lege som er god til å lytte og kommunisere. Anbefales varmt.
Damene på laboratorium og i skranke er derimot et annet kapittel. Noen er tydelig sure og uhøflige, gir medisinsk feilinformasjon over telefon og vannbeholderen i resepsjonen er kronisk tom.
Jeg har hatt Singh som fastlege siden hun begynte på Ensjø legesenter og er veldig fornøyd. Hun er god til å lytte, viser forståelse - men stiller også krav. Jeg har tidvis vært langtidssykmeldt, og der den tidligere fastlegen ikke var så god på oppfølging, som er viktig for å komme tilbake i arbeid, viser Singh at hun tar problematikk som faktisk kan løses på såpass alvor at det forkorter sykefraværet (justering av medisiner, riktige tiltak underveis, henvisning til spesialister).