Shruti Prabhu Singh

Autorisasjon (2010)

Venteliste

80 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Shruti Prabhu Singh er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Shruti Prabhu Singh

Profesjonell, kunnskapsrik og behagelig

Jeg har benyttet mange forskjellige leger gjennom mange år (fastleger og spesialister), og dette en av de beste. Det er ikke så mye mer å si enn de tre ordene i tittelen. Shruti Prabhu Singh gjør jobben slik den bør gjøres.

Hyggelig og lyttende

Jeg og barna har hatt henne som fastlege siden hun begynte på Ensjø legesenter og vi er veldig fornøyd med henne. Hun er løsningsorientert, lyttende og empatisk.
Jeg er dessverre helt enig i at servicen ellers på legesenteret ikke er optimal og trekker litt ned for helhetsinntrykket. Barna blir alltid høyt prioritert og får time kjapt.

Profesjonell og lyttende

Jeg har opplevd henne som en lyttende og profesjonell fastlege. Åpen for å høre på mine forslag. Empatisk, men samtidig rask og profesjonell. De som trenger en fastlege med god tid til å høre på sykdomshistorier vil kanskje ikke bli like fornøyd, men hun har vært midt i blinken for meg.

Profesjonell

Profesjonell og hyggelig lege.Hun tar deg på alvor og henviser deg videre til spesialist når du trenger det. Jeg byttet lege bare fordi legekontoret ble litt for langt unna der jeg nå bor.

Ikke trivelig

Sikkert ganske flink faglig, men stresset og uhøflig. Har ikke tid å lytte, kommer ikke med forslag til behandling. Anbefales ikke