Mayuran Nagarajah
Den beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Jeg er veldig fornøyd med min fastlege. Han er dyktig, trygg, kunnskapsrik og meget behagelig lege.
Han viser god profesjonell omsorg, og har fullt fokus på pasienten i konsultasjon.
Føler meg alltid i godt vare på! Har tid og lytter og hjelper alt han kan!Er veldig glad for at jeg har en fastlege som er der for meg! Fantastisk og kjempeflink lege! Ambefaler!!
Han har vært min fastlege fra 2014 og har utført
sin jobb på en enestående måte.
Han har alltid vært der og fulgt meg opp når det har vært behov, han har medmenneskelig forståelse og
ikke minst evnen til å lytte til pasienten og sette seg
skikkelig inn i sakens kjerne og dermed handle mest mulig rett slik at pasienten får rask og effektiv behandling.Han er også dyktig til å finne best mulig
medisinsk løsning som fungerer for pasienten, dette
utifra min erfaring. Også dyktig å kommunisere med
sykehus ,NAV etc .noe som også kutter ned på unødvendig ventetid i køsystemet.
Utifra min vurdering og erfaring så
vil jeg absolutt anbefale denne legen.
Dyktig og hyggelig lege som faktisk bruker tid på pasientene, i motsetning til mange andre. Anbefales!
Aldri vært så fornøyd med en lege som jeg er med Mayuran. Etter lang tid med smerter og har jeg endelig funnet en lege som bryr seg om pasientene sine og tar seg tid å lete etter hva som er galt. Han behandler deg som et medmenneske og prøver etter evne å sette seg inn i pasientene sin situasjon. I tillegg er han ekstremt effektiv. Henviser dit han mener vi må, og purrer på om ting går for sakte i helsevesenet.
Han er enkel og prate med, og han er flink med barn. Tommel opp!
Jeg har vært bort i flere leger igjennom livet, men ikke har jeg bort i noen som har lyttet til meg, tar seg tid, tatt meg på alvor, vært tilgjengelig i akutt situsjoner selv om han ikke er på jobb og gjort sitt beste for å hjelpe meg. Jeg, som pasient, forventer ikke mirakler, men kun at legen skal gjære sitt beste og det har Mayuran bevist gang etter gang. Anbefales sterkt!