Rune Kåre Vittring
Svært dyktig lege som er opptatt av helheten. Strekker seg langt for å hjelpe, rask til å iverksette behandling om dette trenges. Bruker humor på en god måte der det passer seg.
Føler meg ikke tatt på alvor av han!
Han verken lytter eller forstår mine problemer, men heller avfeier dem.
Har du behov for resept rask så anbefaler jeg han her. Men har du behov for en forståelsesfull og dyktig lege anbefaler jeg å gå til noen andre…
Rune Kåre Vittring er en lege som tar deg på alvor i alle saker, han bruker den tiden som trenges under konsultasjonen. Det er ikke noe om og men her og han re ikke redd for å henvende seg til spesialister ved behov. Som han sier: vet ikke jeg hva som feiler så på adekvate instanser finne ut av det. Dette er en lege som umiddelbart reagerer om det er noe som han finner unormalt. FLOTT lege.
burde friska opp litt i pasient-kommunikasjon skillsa sine tror jeg. fremstår uinteressert og småfrekk, føler meg egt. bare til bry som pasient.
Rune Vittring er en dyktig lege både i forhold til kommunikasjon og formidling og kunnskap. Han tar på alvor problemer, bruker tid for å lytte.