Daniel Per Fredrik Granström
Daniel lytter nøye til deg og nøler ikke med å henvise videre eller ta problemene dine seriøst. Jeg opplevde ham som litt fraværende til å begynne med, men det viste seg å være småtteri i væremåten hans, ikke personlighet. Jeg har hatt ham som lege i noen år, og kan si med sikkerhet at han bryr seg om pasientenes løp.
Telefonkøen på Nidaros er mindre å skryte av. Jeg tror den har blitt litt bedre, men jeg har opplevd å stå over en time i kø uten å nå frem flere ganger.
Har bare god opplevelse med han som min fastlege. Er der sjeldent, men de få gangene får jeg raskt time, og får spurt om de tingene jeg lurer på. Har en generelt god tone med han. Har intrykk av at han kan sakene sine og er oppdatert på litteraturen.
Dr. Granstrøm har alltid tid til å lytte og svare på alle spørsmål da jeg gjerne tar opp flere «småting» som jeg føler er nødvendig å få svar på. Han er er aldri forhastet og tar tid til å lytte og forklare. Sitter ikke med nesa i skjermen mer enn høyst nødvendig. Opplever at han er interessert i meg som pasient.
Anbefaler ikke denne legen eller nidaros legekontor.
Har gitt feil informasjon flere ganger og jeg føler med som en «prøvekanin» før han motvillig henviser videre.
Selv om jeg skriver hva jeg vil ta opp når jeg bestiller time, må jeg bestille ny time når jeg er inne hos han. Dette har skjedd alle de få gangene jeg har vært inne, forstår de har dårlig tid hvis de gjør dette med alle. Dette vil jeg tro er et resultat av feil avsatt tid og dårlig prioritering av tiden når jeg er inne. Føler jeg kaster bort tid, penger og ikke minst deres ressurser.
Har ingen tillit lengre og synes han er vanskelig å snakke med.
Generelt er ansatte jeg har vært i kontakt med på nidaros legekontor vanskelige. De er sure, virker stressa og er lite løsningsorienterte.
Dessuten uhyggelige lokaler, har dog blitt bedre de siste årene.
Fikk ikke lov å skrive min mening da det ble sett på som et personangrep, så da prøver jeg igjen.
Daniel Per Fredrik er sikkert en hyggelig fyr men, jeg følte ikke at vi fant tonen. Og det jeg liker aller minst er hvor dårlig tid han brukte på å lytte (5min). Så måtte bestille ny time samme dag.