Michael Ballke
Michael er faglig dyktig samtidig som han er varm og svært imøtekommende. Han ser hele pasienten og er tydelig interessert i å finne og behandle selve årsaken til problemet, ikke bare symptomlindring. Jeg føler meg trygg og ivaretatt hos ham, og jeg opplever at han alltid lytter nøye til hva jeg måtte ha å si. Han tar seg uvanlig god tid og oppfølgingen har vært upåklagelig! Jeg liker også godt at han ikke kun sitter i lomma til legemiddelindustrien, men ofte har forslag til alternative behandlingsforløp - noe som for min del har vist seg å gi svært gode resultater for flere av mine helseutfordringer.
Våren 2018 flyttet han fra Landstad Legesenter til Sandefjord Helsepark, noe jeg synes har vært fordelaktig. Lokalene er freshere på helseparken, sekretærene er MYE mer positive og imøtekommende enn på det gamle stedet, det er lettere å nå fram på telefon og allltid mulig å finne parkering i nærheten.
Jeg kan varmt anbefale Michael, og kommer selv aldri til å bytte lege!!
Har brukt han en periode nå, men vurderer å bytte da han virker totalt handlingslammet, og det virker ikke som han tar noe problem alvorlig. Vanskelig å få svar på det man legger frem av problemer. Han gir også uttrykk for at han bare kan ta et problem av gangen. Virker som om man helst må vite selv hva som må gjøres. Anbefales ikke!
Dette er en lege som tar seg tid og ser pasienten. Han bryr seg genuint om pasientene sine. Har aldri hatt en bedre lege enn han.
Dårlig lege, anbefales ikke! Han spør deg om hva som må gjøres. Spør om mye privat som ikke har noenting med saken å gjøre. Ukomfortabel å snakke med for han viser tydelig aroganse!!
Han vet ingenting om å være lege han spør alltid google.
Han tror at han vet mye om kroppen men kan ikke noe.