Nadja Ernst-Zahirovic
Hun er den lege som tar meg på alvor. Hun følger nøye opp. Ringer hjem, så for det er kommet prøvesvar, el lignene.Konferer med andre, eller sender henvisninger, der hun selv ikke strekker til! Føler meg veldig godt ivaretatt hos henne. Kontordamene er også en positiv opplevelse, som er effektive og hyggelige!
Gir god kontakt, gir tid til samtale før grundig undersøkelse. Har en plan for videre utredning. God til å kommunisere med spesialister ang videre tiltak.
Jeg følte ikke hun hørte på hva jeg hadde å si - eller tok hensyn til mine innspill. Hun hadde klare tanker selv - men hennes oppfattelse stemte ikke med min egen. Greit så lenge jeg ikke feilet noe alvorlig, men jeg valgte å bytte fastlege når jeg begynte å trenge nærmere oppfølging.
Fikk ikke godt inntrykk etter første besøk hos denne legen. Hun brukte mye av timen på å forklare hvordan hun fungerer generelt sett og virket ikke åpen for å tilpasse seg mine synspunkter. Var heller ikke flink til å få tillit til sønnen min som dermed nektet å la seg undersøke.
Jeg fikk veldig liten tid til å fortelle om mine ting og fikk beskjed om å bestille dobbelt time hvis jeg trengte mer tid for hun hadde en "veldig syk" pasient på venterommet.
Det er positivt å prioritere punktlighet, men da må timen være mer interaktiv og effektiv!!
Lett tilgjengelig lege, det at man kan sende mail for å booke time er meget bra!
Er god til å lytte og følger deg nøye opp. Lett å prate med.