Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Telegrafen Legekontor
Grundig og trygg
Lege: Nadja Ernst-Zahirovic SkrevetNadja tar seg god tid og utreder nøye. Hører på pasienten og henviser videre når hun ikke har kompetansen selv. Veldig trygg fastlege, og hun gir sykemelding dersom man har behov for det. Bare hatt gode erfaringer med henne.
Flott førstemøte
Lege: Heidi Irene Ebner SkrevetEtter en heller uinteressert tidligere fastlege, søkte jeg ny, og ventet på Ebner 1,5 år.
Det var verd å vente på. Siden det var lenge siden sist gang hos lege, hadde jeg en hel liste med helseting som vaksiner, resepter og alt fikk vi gått gjennom på den første lege"timen". Fin samtale og god stemning
Grundig og seriøs
Lege: Karin Toeneiet SkrevetKarin tar alltid alt man sier seriøst, og de gangene hun er usikker nøler hun aldri med å gi henvisning til spesialister. Veldig fornøyd.
Solid, og trygg. Et ordentlig menneske
Lege: Karin Toeneiet SkrevetVeldig fornøyd. Fikk en god relasjon med henne over tid, der jeg stolte på henne, og følte meg sett.
Dårlig
Lege: Terje Sandvik SkrevetDenne legen hadde en utfordrende væremåte og ga meg ekstra problemer istedenfor hjelp. Legen var uvillig til å utføre tester og sende henvisning til spesialister.
Det forårsaket mye stress og ekstra helsebelastning for meg.
Min erfaring med denne legen er svært dårlig.