Christine Rønneberg Mehren

Autorisasjon (2009)

Venteliste

45 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Christine Rønneberg Mehren er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Christine Rønneberg Mehren

Beste fastlegen jeg har hatt!

Christine er en forsiktig og rolig lege som alltid tar deg på alvor og nøler ikke med å høre med andre leger og spesialister når hun er usikker. Hun gir seg ikke før hun har funnet et svar på problemet. Har opplevd henne som ekstremt engasjert i deg som pasient og følger godt opp. Hun har til og med ringt meg på kveldstid for å følge opp prøvesvar!

Venter spent på at hun skal komme tilbake fra spesialisering.

Vikar Julie

Var hos Christines vikar Julie i dag. Hun er en grundig, lyttende og sympatisk lege som tar både pasienten og sitt ansvar som lege på alvor. Jeg er veldig fornøyd!

Vikar Julie

Var hos vikar til Christine (Julie Fainberg-Sandbu) i dag. Hun var helt greit. Hyggelig og lytter til problemene. Tommel opp for henne!:-)

Trygg og seriøs lege

Jeg har hatt Christine som fastlege i noen år og har alltid opplevd å bli ivaretatt og bli tatt på alvor. Kunnskapsrik, men samtidig ikke redd for å spørre andre. Tusen takk!

Beste fastlegen

Christine er en dyktig fastlege som tar seg god tid til å høre på pasientene sine. Hun er veldig effektiv og nøye. Så selv om hun kan virke litt stresset så tror jeg hun er en av få fastleger som har så mange pasienter i løpet av en dag.
Jeg føler meg trygg på at hun ivaretar meg og min families helse. Gleder meg til hun kommer tilbake fra spesialisering.

Hun har også følgt meg gjennom en lang sykdomsperiode og mitt første svangerskap. Anbefaler Christine som fastlege. Vi har dessverre flyttet så har lang reisevei til legekontoret, men jeg tør ikke bytte fastlege siden jeg er så fornøyd.