Christine Rønneberg Mehren

Autorisasjon (2009)

Venteliste

45 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Christine Rønneberg Mehren er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Christine Rønneberg Mehren

Blid men fryktelig stresset og for sen

Har hatt henne som lege ett par år nå. Førsteinntrykket mitt var bra. Følte og føler ennå at hun tar deg på alvor. Sender deg raskt videre til andre undersøkelser. Veldig synd at hun ALLTID er for sen. Minimum 30 minutter. Noenganger 1 time. Stresset og veldig opptatt av at tiden inne på kontoret skal overholdes(!) rart hun er forsinket egentlig. Jeg har ofte vært livredd etter å ha gått derifra. Tror jeg har kreft og det som verre er. På en måte er det jo bra at hun er nøye og det er bedre føre var, men kanskje dempe krisemaksimeringen littebitt. Hun har dessverre Lang ventetid på å få time.3-4 uker. Tror hun har for mange pasienter. Blid og hyggelig ellers:)

Veldig flink lege

Dette er en lege som virkelig tok meg på alvor. Hun lytter, er forståelsesfull, og jeg følte meg virkelig godt ivaretatt. Anbefales virkelig.

Byttet lege

Meget stresset og lite klar i beskjedene hun gir. Har ofte gått derfra og blitt minst like stresset som henne på grunn av lite sikre teorier fra hennes side. Vinglete ift hva problemet kan være og hvordan det skal løses. Unødvendig opptatt av å påpeke at hun er så veldig nøye med å "følge boka". Lite villig til å høre pasientens egne erfaringer. Veldig blid og søt, men jeg gikk ofte ut fra kontoret med en tanke om at noe kunne være veldig galt selv om egen fornuft sa noe annet.

Bestandig en time forsinket, men om man påpeker dette så har hun bestandig en unnskyldning eller mener at man ikke har ventet så lenge.

Rask på å sende pasienter videre til kontroller andre steder, det er egentlig bra men ikke alltid nødvendig.
Søt og blid som nevnt men jeg er langt mer fornøyd med min nye lege.

Et fantastisk medmenneske og en utrolig flink lege.

Vet ikke helt hva jeg kan si som beskriver hvor godt det har vært å ha Christine som lege. Ble for et års tid siden alvorlig og langvarig syk, noe som gjorde hverdagen uforutsigbar, dramatisk og skremmende.
Christine har hele veien kjempet med nebb og klør for at jeg skal få den beste oppfølgingen i et system hvor man som pasient lett kan bli overkjørt, tilsidesatt og feilbehandlet. Gang på gang har hun tatt tak og rådført seg om viktige problemstillinger som krever spesialistkompetanse slik at jeg skal få svar, noe ingen av mine tidligere fastleger noensinne har gjort. Hele veien har hun lyttet, støttet, trøstet og stilt opp noe man desverre sjelden ser hos andre fastleger. Hun tar seg alltid tid til å høre på og nøye vurdere alle pasientene sine, noe som fører til at hun ofte er noe forsinket og dette er hun i tilfellet alltid veldig beklagende ovenfor. Jeg har alltid sett på dette som en fordel og aldri hatt noe imot det da det tyder på en lege som gjør en grundig jobb og har en realistisk forståelse for at man ikke rekker nok iløpet av en 20 minutters legekonsultasjon. I noen tilfeller har hun vært noe dramatisk i forhold til potensielle farer diagnosemessig, men dette kommer nok av at hun er såpass grundig at hun ikke vil overlate noe til tilfeldighetene, noe som sikkert flere ganger har utgjort forskjellen mellom liv og død hos pasientene. Hun følger alltid opp og tar alltid kontakt i forhold til prøvesvar av betydning og lignende. Christine møter meg alltid med sprudlende godt humør og tar meg alltid på alvor. Det eneste jeg har å utsette når det gjelder Christine er at hun beklager seg alt for mye, noe det er ingen som helst grunn til i min mening. Blir utrolig leit å miste henne som fastlege, da jeg flytter utenombys. Maken til lege har iallefall jeg aldri hatt tidligere.

Stressa og ufokusert

Har hatt Christine som lege i ca et år , og må si at jeg absolutt ikke anbefaler henne. For det første er hun alltid minst 30 min forsinket , av og til har jeg ventet over en time. For det andre så er hun ekstremt stresset og hun babler om seg selv og ting som ikke har noe med legetimen å gjøre. Hun har tidligere henvist meg hit og dit, og etterpå spør hun meg hvorfor hun har gjort det. Når jeg skulle på 6 ukers kontroll etter fødsel , brukte hun fem minutter å prate om så fin og naturlig fødsel jeg hadde , helt til jeg fortalte at jeg hadde tatt hastekeisersnitt. Hun ba meg også ta noen blodprøver for å sjekke mangel etter fødsel,og husket ikke at jeg hadde tatt disse tre dager før denne timen. Resten av timen brukte hun på å presse på meg prevensjon , selv om jeg sa jeg ikke ønsket å starte med noe. Så min konklusjon er, ikke sløs bort tiden din med denne legen. Etter min 6 ukers kontroll, byttet jeg fastlege og jeg er veldig glad for dette!!