Helene Sulutvedt Holth
Helene har en god pasientsentrert tilnærming. Medmenneskelig og forståelsesfull. Alle i familien er storfornøyd med hun som lege. 👍
Tusen takk for 10 år hos deg Helene. Du lytter og ser pasienten. Henviser når det trengs, og alltid like blid. Bytter nå desverre fastlege pga flytting.
Mvh [navn fjernet av moderator]
Hun er en flink lege når det gjelder helt konkrete fysiske ting. Men når mitt barn fikk psykiske problemer ble det vanskelig. Har aldri følt meg så alene noen gang, opplevde henne som feig og avvisende som bare overlot til forværelset å gi meg beskjeder. Det kan hende tilbudet i Drammen er dårlig, det kan hun jo ikke noe for. Men vi kom til en helt annen verden etter vi flyttet, det kan bare ikke sammenlignes. Uansett hvor søt og flink hun er ellers! Ikke alle leger passer til alt.
Tar seg tid til deg som pasient, lyttende og imøtekommende. Gir gode råd og løsninger på gitt problem du kommer med, meget god lege.
Får lite tillit da legen ofte glemmer hva som er gjort, føler at ikke er lest opp på journal, og må ofte sjekke tilbake når du sier at prøven ble tatt tidligere. Viser seg da ofte at prøven ikke ble tatt, men andre prøver ble tatt istedet.