Hosea Binyam
Dr. Binyam er effektiv, samtidig som han hører på deg. Han tar seg tid, og tar deg på alvor. Fikk raskt hastetime.
Jeg har hatt Hosea Binyam som fastlege i omtrent ett år, og synes mannen fortjener litt ros for arbeidet sitt. Opplever at han har gode kommunikasjonsferdigheter, er åpen og bruker tid på å drøfte løsninger. Det samlede inntrykket er en dyktig og ærlig fastlege.
Har opplevd at han har glemt å sende henvisning to ganger på rad! Er du bekymret over noe så ''vet'' han at det ikke er noe gale.
Han må bli mer forståelsesfull og vise at han ønsker å hjelpe. Ellers god lytter.
Blir ikke sett eller hørt. Når jeg sa at jeg va gravide så sa han til meg at eg blir feite. Han har ingen forståelse eller noge som helst empati. Styr unna!!!
Første gangen jeg var hos han og ble sykemeldt glemte han og fylle ut og sende sykemeldingen.
Andre gangen jeg skulle bli sykemeldt har han glemt det igjen og reiser på ferie. Kontakter klinikken og de setter opp telefonkonsultasjon når han er tilbake, men han ringer aldri, dette er nå en måned siden første konsultasjon. Fremstår som meget uegnet som lege når det er så mye rot rundt én simpel oppgave.