Karl Thomas Brinch
Imøtekommende og tilsynelatende dyktig. Lytter til pasienten og følger opp om nødvendig. Henviser om nødvendig. Veldig fornøyd. Måtte bytte pga. flytting.
Opplevde å bli tatt på alvor i konsulatsjon. Diagnostiserte et muskelproblem jeg har hatt i over et år og gått til flere forskjellige leger for i løpet av en time.
Genuint interessert og faglig dyktig.
Legen virker svært usikker på hva han gjør, noe som igjen gjør meg usikker og tviler på hans kunnskap. Han er veldig opptatt av tiden og hiver deg ut dersom man overskrider konsultasjonstiden, selvom man har sittet og ventet på legen i over 30 minutter. Jeg oppfatter legen som uinteressert i pasienten, og jeg føler meg som en hypokonder når jeg nevner ting. En lege skal ikke gi deg den følelsen.. Noe som er nevneverdig er ei sekretær som utmerker seg med sin grettenhet mot pasientene uansett hvor mye en prøver å smile og være blid.
Dr. Brinch er genuint interessert i å hjelpe, har mange forslag til løsninger, og er åpen for diskusjon. I motsetning til hos mange leger har jeg aldri opplevd at han har dårlig tid, selv om timen går over tiden, og jeg føler meg oppriktig trygg og godt ivaretatt. Det er ikke mange leger jeg sin kompetanse og råd jeg virkelig stoler på, men det gjør jeg altså med Dr. Brinch. Som en person som har vært hos mange forskjellige leger kan jeg konstatere at denne typen brukeropplevelser er sjelden vare, og jeg er så utrolig glad for at dette er fastlegen min.
Det er alltid lang telefonkø, men det er min eneste klage - og den går på legekontoret.
Unlike many GP's Dr.Brinch is genuinely dedicated to finding a solution to whatever plagues you. I found him very helpful and respectful when I was suffering from mystery GI problems. Highly recommended.