Strandsiden Legesenter AS

Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS

Trygg og lyttende.

Lege: Fredrik Væting Svenskerud Skrevet

Fremstår som den beste fastlegen jeg har hatt. Lyttende og nyskjerrig ovenfor pasienten. Fantastisk valg av fastlege.

Følger ikke opp etter konsultasjonen

Lege: Shahab Imani Skrevet

Imani er hyggelig og tilsynelatende interessert under konsultasjon.
Han følger imidlertid ikke opp det som blir avtalt under og etter konsultasjonen,som å henvise til spesialisthelsetjenesten etterpå. Dette har skjedd flere ganger og det er påpekt ham. Hele denne fastlegeordningen er bygget på henvisning til spesialister utenfor fastlegens kompetanse.

Usympatisk og dømmende

Lege: Karl Thomas Brinch Skrevet

Aldri hatt en så dårlig opplevelse med en fastlege før, og jeg har vært hos mange! Gammeldagse holdninger og sterke negative meninger og holdninger til min diagnose. Har fått min diagnose i privat sektor da det er mer effektivt, og jeg ikke har blitt tatt ordentlig på alvor eller fått riktig behandling hos DPS eller andre offentlige tilbud. Aldri har jeg hørt noen snakke så nedverdigende til meg, og om min diagnose. Han sa blant annet at jeg har ADHD på grunn av mobiltelefon??? og at diagnosen er et samfunnsproblem! Jeg ble helt satt ut. Som lege burde du vel vite at symptomene må være tilstede som barn for å få diagnosen. Han var usympatisk, stilte spørsmål på en kritisk og nedverdigende måte, sur i fjeset og ekstremt dømmende. Han satt også og skrev i feil journal frem til siste minuttet av timen. Hater sikkert jobben sin. Hold deg unna om du kan. Han ødela i hvert fall dagen, om ikke uken min.

Lite interessert i deg

Lege: Shagun Bhatia Skrevet

Jeg hadde henne som fastlege i ca 4 år og endelig klarte å bytte.
Som andre skriver her, er legen lite interessert i deg, snakker veldig lite og kommer ikke med forslag. Du må selv «bestille» konkret, for eksempel konkrete blodprøver, hvis du hadde mangel på noe før, må du selv huske å be om å sjekke på nytt. Mye stillhet og en følelse at man er til bry. Tar ofte telefonen ang private sak for eksempel oppussing, mens jeg satt der, og denne timen allerede er veldig kort, så synes ikke det var greit. Timen var alltid forsinket minimum 30-40 min eller mer.
Generelt negativ opplevelse.

Hun er flink på det faglige, men du må kjempe for å få ut hver minste bit av informasjon. Ikke varm og omsorgsfull type, om du trenger dette, og jeg opplevde at hun var irritert om jeg spurte for mye.

Eneste som var bra, var at hun er flink til å ta celleprøve, noe som kan være ubehagelig, opplevde henne som ganske trygg og profesjonell underveis.

Verdens beste fastlege!

Lege: Marit Hommedal Thune Skrevet

Jeg er så glad og takknemlig for å ha Marit som min fastlege. Hun er faglig dyktig, har en ro og profesjonalitet over seg samtidig som hun er hyggelig, imøtekommende og interessert i meg. Jeg føler meg sett og ivaretatt, samt at jeg kan stole på min fastlege. Hun tar seg tid til å lytte og kommer med gode råd og behandlinger. Hun er effektiv på e-konsultatsjon og ved fornying av resept.