Strandsiden Legesenter AS

Logemannsgården C. Sundts gate 51 5004 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Strandsiden Legesenter AS

Forståelsesfull og handlekraftig

Lege: Marit Hommedal Thune Skrevet

Veldig fornøyd med Marit som fastlege. Faglig dyktig, imøtekommende og handlekraftig. Kan absolutt anbefale henne.

Veldig lite empati

Lege: Shagun Bhatia Skrevet

Jeg har hatt Shagun som fastlege i flere år, og jeg opplever at hun tilnærmer seg konsultasjoner på en overfladisk måte. Hun diskuterer sjelden sykdommene i dybden eller forklarer grundig hva som feiler pasienten. Ofte forlater jeg legekontoret med mange ubesvarte spørsmål. I løpet av vår 15-minutters time bruker hun kanskje bare 5 minutter, og det føles som om hun ønsker å avslutte konsultasjonen så raskt som mulig. I tillegg har hun en del mangel på empati og øyekontakt under samtalen, noe som gjør at det føles som om hun ikke helt bryr seg om pasienten. På den positive siden er hun imidlertid veldig effektiv, og hun tar blodprøver og henviser raskt.

Fantastisk fastlege

Lege: Marit Hommedal Thune Skrevet

Jeg hadde Marit som fastlege under studiene, og følte meg alltid ivaretatt og hørt som pasient. Hun har en varm og vennlig fremtoning, er tilgjengelig når det trengs, gjør gode og gjennomtenkte helsemessige vurderinger, og viser at hun bryr seg om pasientene sine!

Fastlegen har gode helsesekretærer, og det er viktig for meg

Lege: Karl Thomas Brinch Skrevet

Kort ventetid på telefon. Rask time ved behov. Han har en kvinnelig kollega som du kan booke time hos for celleprøve, brystkreft-vurdering osv. Beste fastlegen jeg har hatt, og det er fordi helsesekretærene er så gode.

Meget dyktig, trygg og kunnskapsrik

Lege: Fredrik Væting Svenskerud Skrevet

Har vært hos Fredrik ved flere anledninger. Denne lege er svært dyktig og grundig. Det merkes at dette er en spesialist og tidligere sykehus lege. Behandler og motiverer på en utrolig trygg og god måte. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt etter legetime, sitter ikke igjen med noe usikkerhet.