Shahab Imani
Tilleggskompetanse
Legen jeg hadde før Imani var jeg ikke fornøyd med, og det var heller ikke familien og samboeren, fordi den tidligere legen min gjorde tilstanden min verre.
Det var mye for Imani å fikse, jeg fikk han som lege i det tidspunktet jeg trengte en god lege mest. Og han stilte opp.
1 år senere er jeg i mye bedre form, han har vært tålmodig og god mot meg. Hjulpet meg med de problemene jeg har og diagonisert riktig. Ofte tar han ekstra prøver, for å sikre seg at helsen min er bra. Jeg føler meg ivaretatt.
Jeg er så glad jeg har fått en så god lege.
Beste fastleger Jeg har hatt. Han tar vare på deg og lysner på deg. Anbefales til alle som vil ha leger som «ser deg».
Svært fornøyd med min nye fastlege. Han tar vare på meg, mannen og den nyfødte sønnen min og tar seg tid til oss. Samtidig som jeg føler han tar seg tid, er han skjeldent forsinket.
for å gi den beste behandlingen til sønnen min valgte han også å ringe barnelege for riktig behandling
Jeg vil anbefale han sterkt, han er veldig omsorgsfull og bruke til med pasienten, han har hjulpet oss mye både meg, mannen og ungene vårens er veldig fornøyd med service han ga oss.
Jeg har ventet over tre måneder på en legeerklæring. Jeg har vært i kontakt med hans medarbeidere på kontoret tre ganger, men jeg kommer ikke igjennom. Jeg håper de kan skjerpe rutinene sine, fordi livet står på vent.