Rosa Elaha Sayed
Jeg ønsker å dele min livsendrende erfaring med denne legen, som virkelig har vært en redningsmann i en vanskelig periode. Som en mann i alderen 35–60 år har jeg lenge slitt med generell helse og vært fanget i en ond syklus som tynget både kropp og sinn. Etter utallige forsøk på å finne en vei ut, fant jeg håp hos denne legen.
Allerede fra første konsultasjon ble jeg møtt med ekte omsorg og profesjonalitet. Legen lyttet nøye til mine plager og tok seg tid til å forstå helheten i min situasjon. Gjennom en skreddersydd tilnærming, kombinert med solid medisinsk kompetanse og praktiske råd, fikk jeg den hjelpen jeg sårt trengte for å bryte ut av den negative syklusen.
Det som virkelig imponerte meg, var hvordan legen ikke bare fokuserte på symptomene, men også på underliggende årsaker. Ved å tilby både medisinsk behandling og veiledning om livsstilsendringer, har jeg opplevd en betydelig forbedring i både fysisk og psykisk helse. Dette har gitt meg ny energi, optimisme og et bedre livssyn.
Jeg kan på det sterkeste anbefale denne legen til alle som søker en helhetlig og engasjert oppfølging. Med sin kombinasjon av empati, dyktighet og genuin interesse for pasientens velvære, er jeg overbevist om at flere vil oppleve den samme positive forandringen som jeg gjorde. Takket være denne legens innsats, har jeg fått et helt nytt kapittel i livet – og jeg er evig takknemlig.
Jeg vil gi en hjertelig takk til min fantastiske fastlege – en ekte livredder. I en situasjon der andre instanser sviktet meg, reddet hun både mitt liv og barnet mitt. Jeg var gravid langt over termin, og situasjonen ble ekstra kritisk da babyen lå i en feil posisjon. Da sykehuset nektet å ta imot min akutte situasjon, var det min fastlege som tok ansvar. Hun tilbrakte flere timer i telefon med sykehuset for å overbevise dem om å ta imot meg. Så snart hun fikk bekreftet akutt mottak, ble det gjennomført et hastende keisersnitt, og babyen måtte hentes ut umiddelbart.
Takket være hennes urokkelige innsats, dedikasjon og faglige dyktighet, kom både jeg og mitt barn trygt ut av en tilsynelatende håpløs situasjon. Jeg er evig takknemlig for den omsorg og den profesjonalitet hun viste i en ekstremt krevende tid. En lege som henne fortjener all ros – hun setter virkelig pasientsikkerhet og menneskelighet i høysetet.
Første timen var helt fantastisk hvor hun lyttet på alt jeg hadde å si og hvilke bekymringer jeg hadde, for så å fortelle meg om alternativer for å utelukke eller bekrefte eventuelle årsaker, i motsetning til å være avvisende eller nedlatende som jeg har opplevd med andre. Sjekket også på historikken og fulgte opp på generell helse og oppdaget ting som måtte tas tak i nå før de æt ble alvorlig. Tok til og med hensyn til at jeg har skrekk for nåler og sørget for at jeg ble godt ivaretatt.
Det frustrerer meg at enkelte kritiserer min fastlege, til tross for at deres egen fastlege ikke sørger for å overlevere fullstendig informasjon om pasientene. Når hun likevel forsøker å hjelpe, blir hun utsatt for dårlige anmeldelser fra pasienter som egentlig tilhører en annen lege. Ansvaret ligger hos pasientens primærlege, ikke vikaren. Dersom primærlegen unnlater å følge opp og i stedet overlater ansvaret til en vikar, bør kritikken rettes mot den rette instansen – ikke mot min dyktige fastlege.
Gjennom årene har jeg hatt erfaring med flere fastleger, og for første gang har jeg opplevd å bli lyttet til og motta grundig og effektiv hjelp. Etter en lang periode med alvorlig sykdom har jeg endelig fått tett oppfølging og konkrete råd som faktisk har gjort en forskjell – i motsetning til de generelle rådene jeg tidligere har mottatt.
Jeg ber om at man avstår fra å komme med kritikk uten å ha hatt henne som fastlege over tid og selv erfart hvor dyktig, empatisk og engasjert hun er i sitt arbeid.
Jeg er veldig fornøyd med Rosa som min fastlege. Henne er flink til å følge opp og kan jobben sin. I tillegg så er henne imøtekommende, forståelsesfull og ser pasienten der det trengs hjelp å få. Å lese disse negative kommentare fra andre kjenner jeg meg ikke igjen med. Kan varmt anbefalle Rosa som fastlege.