Marianne Kolsvik Bjerkevåg
Marianne er tolmodig, lytter og veileder meg som pasient på en god måte. Hun har spesielt god kompetanse på revmatiske sykdommer og har vært en god støttespiller for meg til å kunne stå i 100% jobb. Anbefaler andre å bruke Marianne som fastlege!
Marianne lytter, viser empati, gir gode råd, ser deg og er handlekraftig.
Kunne ikke hatt en bedre fastlege!
På legetime hos Marianne føler jeg meg alltid sett. Jeg blir møtt med empati og god kommunikasjon. Jeg får inntrykk av at ho har et genuint ønske om å hjelpe ved både «små» og store utfordringer, som skaper trygge rammer for meg som pasient. Hun lytter, er nysgjerrig der det trengst og kommer med hjertevarme, fornuftige beslutninger - med god brukermedvirkning.
Trygg, kunnskapsrik,viser omsorg, henviser videre der det trengs, tar seg tid til å lytte, følger opp!
En slipper å kvi seg for å gå til lege Marianne. Hun orienterer seg først ved å lytte til pasienten. Hun tar seg tid og viser omsorg om det er nødvendig. Hun lar deg som pasient føle at det du som står i sentrum. Etterhvert danner hun seg et bilde over situasjonen og spør ulike spørsmål for å nærme seg en årsak. Hun søker råd om hun er i tvil. Bedre lege går det ikke en å få...