Eir Marie Elsness Bergan
Jeg har hatt denne fastlegen i ca. 1 år. I løpet av denne perioden har jeg hatt behov for legen 3 ganger. Ingen av de 3 gangene har jeg egentlig fått hjelp til det jeg kom med. Hun har aldri av eget initiativ stilt spørsmål rundt min helse, foreslått prøver eller undersøkelser eller gjort seg kjent med meg som pasient. Føler meg lite oppfulgt og lite ivaretatt. Hun har ikke overblikk over helsa mi, og hun strakk seg ikke "det lille ekstra" da jeg hadde behov for det, da hun ikke var pålagt å hjelpe meg etter lovverket.
Lytter til pasienten og er effektiv mhp. videre undersøkelser. Hun nøler ikke med å sende deg videre i systemet om nødvendig. Meget hyggelig, kunnskapsrik og trygg lege.
Har gått til henne både grunnet sykdom, svangerskap oppfølging og med spedbarn.
Ekstremt dyktig med barn!
Kan absolutt anbefales.
Dr. Bergan er en meget kunnskapsrik og dyktig lege! Dette har hun vist gjentatte ganger ved å ta raske og RIKTIGE avgjørelser under mine legebesøk. Grunnet endret jobb- og bosituasjon, måtte jeg dessverre bytte til en annen fastlege. Jeg vurderer nå å bytte tilbake til dr. Bergan, til tross for at jeg da må pendle 2,5 timer hver vei. Jeg gir dr. Bergan mine beste anbefalinger!
Jeg følte at denne legen var arrogant og ikke så veldig forståelsesfull og åpen rundt spørsmål el.l .. Jeg var ikke fornøyd pga. dette. Legen har høy og god faglig dyktighet som jeg ikke tviler på. Men som sagt opplevdes hun som arrogant og det var ikke et koselig møte med tanke på psykisk helse.
Følte meg ivaretatt og forstått. En lyttende, empatisk og kunnskapsrik lege. Fikk god hjelp og støtte til min psykiske helse.