Sara Ingegerd Eriksson Grodås

Autorisasjon (2013)

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

SiO Helse Telefonnummer22 85 33 0022 85 33 ...
Problemveien 9 0314 Oslo
Sara Ingegerd Eriksson Grodås er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Sara Ingegerd Eriksson Grodås

Lang ventetid og lite kontakt med fastlege

De få gangene jeg har vært i kontakt med Sara Grodås har jeg fått et veldig bra inntrykk av henne - hun har lyttet og tatt meg på alvor. I de siste årene har jeg derimot sett lite til henne og mye til vikarer, som flere andre har nevnt før meg.

Som student stusser jeg over tilbudet "Sio helse" har. Jeg har flere ganger prøvd å booke en time via nett, men ventetiden er alltid minst én mnd. Dette er rett og slett for dårlig, ventetiden for å få én time på 15 min er blitt omtrent like lang som ventetiden for å få en psykologtime, òg der er det t.o.m bedre oppfølging.

Det er ikke verdig at vi kastes mellom ulike vikarer, det sikrer ikke en ordentlig kontinuitet i helsehjelpen. Og den lange ventetiden på å få en time gjør at jeg dessverre vil skifte fastlege.

Vært mer hos vikarene enn hos fastlegen

Har vært hos Sara Grodås kun en gang i løpet av 2-3 år av å ha henne som min fastlege. Har vært hos flere av de andre legene istedenfor, usikker på om det er hennes vikarer, og det tar lang tid å få time hos de også. Syns det er urimelig å måtte vente 1 uke eller mer for å få time hvis du har halsbetennelse eller urinveisinfeksjon, selv om det er et studenttilbud. Ventetid etter avtalt tidspunkt er på 20-30 minutter hver eneste gang jeg har vært der.
Jeg har vært hos vikarene hennes flere ganger, som blir dumt hvis du har problemer eller plager som trenger oppfølging, ettersom du ikke får en fast person til å behandle deg per gang. Føler at hver gang så kommer jeg med samme problem, som ikke blir løst, og ender opp med å bare sitte og grue meg til neste gang jeg blir syk igjen. Fant ut veldig nylig at det er bla. kyssesyken jeg har hatt, men det klarte ikke vikarene/andre legene å finne ut av (de mistenkte det aldri, selv om jeg hadde alle symptomene).
Sara Grodås er sikkert en flink lege, men det er virkelig synd at jeg aldri får dratt til henne.

Sara fantastisk! SiO og vikar - ikke så fantastisk

Sara Grodås er den desidert beste fastlegen jeg noengang har hatt, og jeg har hatt mange! Hun er forståelsesfull, hjelpsom og tar deg på alvor. Hun gav meg tips som ingen andre fastleger har gitt før som har hjulpet meg mye!

Det eneste som var dumt var legesenteret hun jobbet på (SiO) som ikke anbefales. Det er lang ventetid for å få time og vanskelig å komme igjennom på telefon og i resepsjonen. Rett og slett dårlig service.

Det føles også ut som om hun er i barselperm hele tiden og hennes vikar Ingvild Ohm er uinteressert og tiltaksløs. Hun får deg til å føle at problemene dine bare er tull og at du kaster bort tiden hennes.

Informativ, hyggelig og hjelpsom

Jeg har vært veldig fornøyd med Sara som min fastlege og hadde beholdt henne om jeg fremdeles var student. Sara er alltid hyggelig, og gir utfyllende informasjon om hvilke valgmuligheter jeg har, samtidig som hun kommer med sin egen faglige anbefalning og begrunner denne. Hun gir inntrykk av å ta deg og det du sier på alvor.

Flink på alle måter

Sara er en veldig hyggelig og imøtekommende lege som tar deg på alvor. Hun er nøye og sjekker heller en gang for mye. Hun er sympatisk og lett å prate med. Anbefales!